URMELE FĂRĂDELEGII

 m137.jpg

din “Mama”, de PS Ioan Suciu

„Tu ai plănuit ruşinea casei tale când ai nimicit atâtea
popoare. De aceea vei ispăşi cu viaţa ta”.
(Avacum 2,10).

Nici un atentat împotriva copilului nu rămâne nepedepsit. In cazul „asasinatului preventiv” al „omuciderii prin anticipare”, urmele fărădelegii, ca atâtea răzbunări ale firii, se vădesc grave şi dureroase.

Violarea legii naturale prin practica anticoncepţională, scrie Dr. Guchteneere, înseamnă expunerea la sancţiuni implacabile pe care natura le rezervă transgresorilor legilor ei.

 

„În ceea ce priveşte actul generator, orice intervenţie care cotrariază împlinirea lui după cerinţele firii, atrage cu sine în chip fatal primejdii pentru defraudatori”, spune Dr. A. Anderson. Acelaşi lucru l-a proclamat cu puternic accent profesorul Sellheim din Leipzig la un congres de ginecologie: „Natura nu se lasă înşelată fără ca sănătatea, a femeii mai cu seamă, să nu resimtă loviturile răzbunătoare ale ei”.

Acest articol a fost publicat în Anticoncepţionale, Mama. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la URMELE FĂRĂDELEGII

  1. Elijah zice:

    In ceea ce priveste sexualitatea in acest site sunt expuse tot felul de aspecte. Ceea ce lipseste este solutia la probleme. ASADAR DATI SOLUTII!!!

  2. Roxana zice:

    „omucidere prin anticipare”… ce tare e asta. Adica daca folosesc pilule contraceptive, sau prezervativul… se cheama omucidere prin anticipare? Dar prin folosirea prezervativului pe cine ucidem, daca nu se mai intalnesc el cu ea? (bine ea fiind tot un el, un ovul) Ups. Probabil comitem un genocid. Orice metoda de a preveni sarcina este omucidere prin anticipare? Atunci si abstinenta este. Daca refuz relatiile sexuale, ucid posibilii copii ce ar putea sa se nasca daca eu as avea acele relatii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s