Întrebare primită la comment

544853_22199986.jpg

Cine vrea/ poate, rog să răspundă

Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine intr-o problema delicata. Am un prieten cu care vreau sa ma casatoresc insa el ma obliga sa-i accept prietenele care nu sunt decat foste prietene,foste iubiri (pe care le-a iubit candva numai ca ele nu au raspuns iubirii lui a fost ca o iubire platonica ) de fapt el vrea sa le invite la nunta noastra. Eu inca nu le cunosc doar am auzit despre ele din ce mi-a povestit el si nu sunt de acord. El spune ca sunt geloasa si nu vrea sa traiasca toata viata cu o geloasa. Drept urmare am ajuns sa ne despartim din motivul acesta. 

Acest articol a fost publicat în Întrebări. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Întrebare primită la comment

 1. ionut zice:

  Buna,
  Intai de toate imi pare rau ca s-a ajuns la o asemenea problema, mai ales ca aveati de gand sa va casatoriti.
  Problema e delicata si intr-un fel e cam greu de raspuns caci as fi curios sa vad cum pune si el problema (nu vreau sa zic ca nu te cred, insa problema trebuie vazuta din ambele unghiuri.)
  Eu am avut prietene, pe care poate le-am iubit, si actuala mea prietena(daca da Domnul viitoare sotie) a avut prieteni si poate i-a iubit. Daca am avea nunta nu as vedea de ce nu le-as invita pe fostele si pe fostii ei.
  Din capul locului trebuie inteles ce este nunta voastra, cununia. Voi doi deveniti „UNA”. Taina Cununiei transfigureaza totul, si skimba totul. Nu mai conteaza ce a fost, ci ce va fi. Acuma nu stiu daca v-ati despartit de tot, dar, sincer, imi pare rau ca dintr-o kestie asa mica, s-a ajuns aci. Nu stiu daca mergeti sau nu pe la biserica, dar ar fi bine sa vorbiti cu un parinte duhovnic, care intelege problemele tinerilor.
  Daca imi vei da mai multe detalii poate mai vorbim.
  Scrie-mi email.
  Dumnezeu sa ne lumineze pe toti.

  Ionut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s