ȘCOALA MUNTELUI. ATITUDINE LA ALTITUDINE!

SCOALA MUNTELUI. ATITUDINE LA ALTITUDINE isi va deschide portile pentru a 3-a oara dar cu o haina noua!

Daca esti curios sa vezi ce noutati avem, vino la deschiderea evenimentului ce va avea loc vineri, 2 noiembrie 2012, incepand cu ora 18:30 la TeatruFix (Str. Cuza Voda nr. 10, Iasi).

SCOALA MUNTELUI. ATITUDINE LA ALTITUDINE! este un proiect de educatie non-formala iar prin noua locatie – TeatruFix va dezvalui si o latura neconventionala, mai artistica si mai creativa, prin experienta acumulata pe parcursul celor doua sezoane finalizate!

„Opera” este dezvoltata si implementata de 360 DEGREE, avand ca tema principala muntele, iar „actorii” principali sunt in special tinerii, dar si persoanele dornice sa descopere frumusetile muntelui!

Scopul acestei „operei” este educatia non-formala si responsabilizarea tinerilor, cresterea interesului lor pentru a desfasura activitati montane in conditii de siguranta, avand totodata si un impact pozitiv asupra mediului inconjurator. Opera se va desfasura pe parcursul unui an calendaristic si este compusa din 22 de acte teoretice (tip atelier) si 10 acte parctice ce se vor juca intr-un decor montan real!

Printre actele teoretice se numara: echipament, tehnici de mers pe munte, alimentatia, orientare turistica, meteorologie, pericole in munti, notiuni de alpinism, prim ajutor premedical, supravietuire, si multe altele.

Si pentru ca se apropie iarna, vom avea in tematica si un „act” de schi alpin, iar din vremea ce ghioceii si brandusele vor rasari vesele de sub zapada va incepe si „actul” de mountain biking!

Acest articol a fost publicat în Căsătorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s