O mărturie despre puterea Sf. Împărtăşanii

O mărturie despre puterea Sf. Împărtăşanii

Să ne îndreptăm atenţia spre cuvintele adresate de Hristos femeii cu scurgerea de sânge şi mai-marelui sinagogii, a cărui fiică de doisprezece ani era pe moarte..(..)

Cunosc o femeie care a suferit de scurgere de sânge timp de câţiva ani şi care încă locuieşte la Moscova. Mi-a povestit ea însăşi. Medicii încercaseră totul, au şi operat-o, dar scurgerea de sânge persista. Se simţea din ce în ce mai slăbită, astfel că au hotărât să o opereze din nou:  ea a fost complet de acord. Dar înainte de operaţie a hotărât să se împărtăşească. A venit la biserică; Sfânta Liturghie era pe terminate. Trebuia să se spovedească, dar a simţit că nu mai are putere; cu greu a reuşit să se apropie de potir. I s-a înceţoşat privirea. A îndrăznit să se apropie fără să se fi spovedit. Abia s-a împărtăşit, că a şi simţit cum o transformare profundă avea loc în corpul său. Întorcându-se acasă după ce a luat Sfânta Împărtăşanie, ea se simţea deja mult mai vioaie.
A doua zi, când a mers la doctor, parcă avusese loc un miracol: nu mai era nevoie de operaţie, scurgerea de sânge se oprise.
Eu nu vă vorbesc din auzite; ştiu această întâmplare de la ea însăşi, care spune că nu poate asculta această pagină din Evanghelie fără să nu plângă. Iată că minunea vindecării femeii cu scurgere de sânge are loc în vremurile noastre. Îndrăzneşte, fiică, credinţa ta te-a mântuit. Mergi în pace.
 Pr. Dimitrie Dudko – Îmi strig credinţa cu timp şi fără timp – Suferinţele unui preot ortodox în Rusia sovietică, Ed. Ecclesiast, pag.208
Acest articol a fost publicat în Căsătorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la O mărturie despre puterea Sf. Împărtăşanii

  1. Slava Domnului!Dansul e Bun si ne da dovezi meru sa ne intareasca in credinta!

  2. Daca esti amabila, poti trimite un coment la Mostenirea…pentru un copac!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s