www.biblia-bartolomeu.ro

biblia anania

http://www.biblia-bartolomeu.ro/

Acest articol a fost publicat în Căsătorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la www.biblia-bartolomeu.ro

 1. viorel zice:

  Sa stiti ca link-ul nu mai deschide site-ul, cred ca nu mai este bine vazuta aceasta versiune a Scripturii, sau poate nu se mai doreste sa fie amintit IPS Bartolomeu. Parca se razbuna cineva pe dumnealui, mie asa m-i se pare. Sa fie doar o parere.

 2. viorel zice:

  Este o diferenta intre versiunea IPS Bartolomeu, care este intocmai cu Biblia de la 1914 si Biblia de dupa 1989, referitor la acest verset, nr.14, cap.10- Cartea a Treia a Regilor
  14 Greutatea aurului care-i venea lui Solomon într’un singur an era de şase sute şaizeci şi şase de talanţi de aur (ANANIA)- http://www.dervent.ro/biblia.php

  14. Greutatea aurului care i se aducea pe fiecare an lui Solomon era de şase sute şaizeci de talanţi de aur,-(http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=68&cap=10)
  e este mai ciudat este ca este un site care zice ca este cu traducerea ANANIA dar ATENTIE, este FALS, avand aceasta traducere:
  14. Greutatea aurului care i se aducea pe fiecare an lui Solomon era de sase sute saizeci de talanti de aur,-(http://www.biblia-ortodoxa.ro/versiunea-bartolomeu-anania/)=SITE MINCINOS.
  PE CINE DERANJEAZA ACEST NUMAR, BINECUNOSCUT SI DIN APOCALIPSA. ACEST NR.AVAND SIMBOLUL BOGATIEI REGATULUI EVREU DIN TIMPUL LUI SOLOMON SI CARE ESTE ASIMILAT CU antichrist IN APOCALIPSA?

 3. admin zice:

  linkul merge
  se deschide Biblia :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s