Ferice de cei care iși fac familile fericite! Această Taină este Mare numai în Hristos și în Biserică!

Femeia pe care a dat-o Dumnezeu Lumii, nu este femeia pe care trebuie SĂ O ȚII DE PROBĂ ÎN CONCUBINAJ ca pe ceva de unică folosință, precum carpele; este Femeia care a smerit îngerii, Femeia este Biserica cea Vie Pământească, a neamului omenesc. Dacă nu ar fi femeia, nu s-ar mai naște sfinți, mucenici! Dacă nu ar fi femeia, nu am avea „Liturghia Biologica” a Altarului Femeiesc” a nașterii de prunci.

Femeia este un trup cu bărbatul, și dacă bagi un cuțit în ea, îl bagi în tine, și dacă n-o cinstești pe ea, nu te cinstești pe tine. La Dumnezeu, începând de la gând, până la faptă, tot ce înseamnă a nu naște un copil, prin planificările familiale, prin hotărârile pe care le luăm, de a rămâne sau nu, însărcinată o femeie și până la o întrerupere de sarcină, este mare păcat. Săvârșești aceste lucruri iar apoi te întrebi, de ce nu ești fericit. Nu ai cum să fii fericit, când trăiești în păcat.


Numai plecând doar de la ideea de a nu-l zămisli, în gândul tău, și Dumnezeu ți l-a socotit păcat. Pentru că în Sf. Scriptura zice ca „La judecata vor fi socotite și gândurile!”


Patimă, poftă, nerușinarea, păcatul, urgie sexuala, tot acest Alai al întunericului, în expresia unui film pornografic de groază, sunt izvoare de întunecare a minții. Adică, să fii un animal biologic și să n-ai timp să vii la Dumnezeu. Ferice de cei care iși fac familile fericite! Această Taină este Mare numai în Hristos și în Biserică!
https://www.youtube.com/watch?v=BKjC1uE792c

Reclame
Acest articol a fost publicat în Căsătorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s