dăm drumul la Formularul 230

Vă invit cu drag dar și cu mare, mare rugăminte de a direcționa cei 3,5% din impozitul pe profit, către Asociația pe care o reprezint: ASOCIAȚIA CĂSUȚA MIAU.

Din milă, durere pentru durerea pisicuțelor la foame, boală, frig, am început să am grijă de pisicile nimănui, care și-au căpătat prieten pe viață în mine, ori adunându-le acasă, ori lăsându-le mâncare prin parcări sau la margine de drum.

Având în vedere că a avea grijă corect de ele, pe lângă Iubire, mai înseamna și bani pentru mâncare, tratamente, am facut Asociația pentru a strânge legal bănuți din aceste formulare dar și din donații.

Dacă vă plac pisicile, cățeii, daca va plac blogurile la care lucrez (Taina Căsătoriei, Cărți Ortodoxe, Nicolae Steinhardt), dacă v-a folosit vreodata blogul Sfântului Ioan Gură de Aur sau poate blogul la Cuvioasa Paraschiva, Sfântul Andrei , și mai am, de nici eu nu mai știu nici eu, dacă uneori v-ați folosit de multe cărți scanate, apoi corectate (muncă voluntară de sute de ore de scanat sau fotografiat, mers la bibliotecă după comori): de la colecția BEPES, la cărți de la de la 1900 ale Sfântului Ioan Gură de Aur și muulte altele, etc etc, vă rog să mă ajutați completând Formularul 230 pentru Căsuța MIAU.

Multe făcute făra să știe stânga ce face dreapta :) dar acu mă folosesc de ele tocmai pentru a putea HRĂNI, TRATA, INCĂLZI….animăluțe flămânde, bolnăvioare sau înfrigurate.

Nu cer pentru mine ci pentru cei despre care Sfântul Paisie Aghioritul spune ca să ne purtam frumos cu animăluțele pentru că singurul lor Rai este pe pământ.

Anul trecut am avut 25 de formulare strânse, cu tot cu membrii familiei. Am făcut trei comenzi de mâncare și s-au dus bănuții pe cât de repede au intrat în cont:)

asociatiacasutamiau@gmail.com (voscreasna@yahoo.com = administrator Blog Taina Căsătoriei)

Județul IAȘI, localitatea IAȘI

CIF – 43881486

cont IBAN – RO64BRDE240SV47229922400

Iată cum puteți direcționa:

varianta 1:

Completați totul de pe telefon la linkul de mai jos și semnați în căsuța dedicată: cu degetul sau s-penul, se va genera un pdf pe care să mi-l trimiteți la adresa de mail:

asociatiacasutamiau@gmail.com sau voscreasna@tainacasatoriei sau whatapp sau messenger, unde vă este mai ușor.

https://formular230.ro/asociatia-casuta-miau

sau

varianta 2.

Completați Formularul doar la I și îl semnați în stânga jos.

Ori îl veti depune la Anaf , dar nu vreau să vă pun pe drumuri) ori scanați și mi-l trimiteti mie , ca pdf, ca imagine, la aceleași adrese de mail, pentru ca îl vom depune noi.

sau

varianta 3.

dacă aveți SPV pe site ul Anaf, îl completați chiar Dvs cu datele Asociației si gata .

varianta 4.

Ne putem și întâlni undeva, în Iași, pentru ca Dvs să completați Formularul :)

Vă mulțumesc !!!

Simona.

Acest articol a fost publicat în Căsătorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s