Despre

Fiecare epoca isi are oportunitatile ei…

Azi traim in era magiei informatiei, a accesului din doua clickuri la tone de resurse din aproape orice domeniu.Daca stii unde si cum sa cauti, poti beneficia de truda si intelepciunea multora, de al caror nume macar nici n-ai fi auzit in alte vremi. Azi, gratie internetului, suntem deja victimele imensului aflux de informatii care adeseori se dovedeste pricina de belsug sau …deruta.

In acest peisaj mai e loc de un blog? In asa explozie de bloguri? Si mai ales un blog crestin? Cand lumea se emancipeaza? Un blog crestin dedicat familiei? Azi cand insusi conceptul de familie este redefinit in acelas ton al emanciparilor?

Da. Un blog in limba romana. Un Blog crestin. Un blog pro-familie, familia traditionala.

Azi cand divorturile, avorturile, concubinajul,pervesiunile… sporesc exponential,azi cand cariera submineaza rolul primordial al familiei, un blog crestin pro-familie este mai mult ca necesar. O „oaza” de la care se vor putea „adapa” toti cei insetati dupa valorile echilibrului cu care doar o familie sanatoasa poate ferici pe truditorii la construierea ei.
Ca familia este celula de baza a societatii nu este doar un dicton.Este purul adevar: societatea va fi asa cum e familia – sanatoasa sau bolnava, duhovniceasca sau dezorientata, rai sau iad.

Crestinismul s-a prezentat lumii ca societatea cea mai de dorit intr-o lume a pacatului.Nu ideala desi tinde spre ideal. Oferta „Dumnezeului crestinismului” este familia implinita si mantuita. Principiile familiei fericite se vad atat in Scripturile crestine cat si in istoria familiilor crestine model. Vietile credinciosilor, cu luptele lor, pot fi pilde de „asa sa nu faci” sau „imita-i”.

Asta isi propune blogul de fata.Sa prezinte casatoria ridicata prin Hristos la adevarata ei menire si frumusete.

„Ciugulind” de peste tot, blogul isi propune sa ofere o masa-farmacie imbelsugata/vindecatoare.

La ospat sunt poftiti toti. Dea Dumnezeu ca sa fie cat mai multi cei ajutati si prin acest… blog.

Simona

voscreasna pe gmail.com