Sfânta Marta

Din „Căsătoria , cale spre sfinţenie”
Ed. Sophia 2001

    4 Iulie
Antiohia, Sec. VI

Când părinţii Sfintei Marta i-au rânduit căsătoria, la început ea a fost foarte necăjită, căci dorea să fie călugăriţă. Dar însuşi Sfântul Ioan Botezătorul i s-a arătat, spunându-i că trebuie să se mărite şi că va avea parte de un copil sfânt. Aşa s-a şi întâmplat. Copilul ei, care s-a născut în chip minunat, avea să ajungă vestitul nevoitor şi stâlpnic, Sfântul Simeon cel din Muntele Minunat (24 Mai).
Potrivit Vieţii sale, „ea toată virtutea a lucrat-o”. Îi plăcea să stea la slujbele Bisericii şi îşi petrecea multă vreme în rugăciune, urmând şi obiceiul de a se ridica la rugăciune la miezul nopţii. Milostenia sa era însoţită de smerenie şi făcută numai din dragoste. Spăla picioarele străinilor şi le dădea adăpost. Îmbrăca pe cei goi, hrănea pe cei flămânzi, slujea bolnavilor şi cosea cămăşi de botez şi giulgiuri de îngropare, dându-le celor ce nu aveau. Avea mare evlavie la Maica Domnului, care i-a dat să vadă mai înainte de moarte cereştile bunătăţi de care avea să se bucure.

Cunoscându-şi vremea morţii cu trei luni înainte, s-a dus să-şi ia rămas bun de la nevoitorul ei fiu, Sfântul Simeon. Domnul i-a spus şi lui despre aceasta, astfel că, venind ea, el i-a grăit: „Ajută-mă cu rugăciunile tale, maică, căci te vei duce la Domnul”. Ea a răspuns: „Şi eu am aflat aceasta de la Domnul, fiule, şi am venit să iau blagoslovenia ta”. Deci blagoslovindu-se unul pe celălalt, s-au despărţit, spre a se întâlni din nou în cer.

Când a murit, în anul 551, a fost îngropată alături de stâlpul fiului ei, Sfântul Simeon. După moarte, ea s-a arătat unor pelerini ce veniseră să se închine la mormântul ei, unde se făceau minuni, spre a le spune că se află în mare bucurie şi lumină, cu neputinţa de povestit. Ea a mai spus că se află acolo pentru mijlocirile fiului său, pentru nevoinţele ei şi, mai ales pentru mila lui Dumnezeu.

S-a mai arătat de câteva ori, tămăduind bolnavi şi învăţând norodul. De pildă, ea l-a învăţat pe egumenul obştii monahale a fiului ei despre însemnătatea cererii rugăciunilor sfinţilor din cer şi a ţinerii candelelor aprinse, spre a aminti credincioşilor să ceară rugăciunile sfinţilor.

Acest articol a fost publicat în Sfinţi căsătoriţi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

141 de răspunsuri la Sfânta Marta

  1. nicoleta zice:

    RUGACIUNE CATRE SFANTA MARTA

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerindu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Sper a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta di Betania.Te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum(aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zacea la picioarele tale.

    Tatal nostru si Nascatoarea(de 3 ori)

    Sfanta MARTA roaga-te pentru mine si famila mea.

    Amin!

  2. cristina zice:

    Da o cunosc.Este foarte adevarat

  3. Constanta Florea zice:

    Nu inteleg cum de Sfinta Marta a murit ina anul 551 !!!! ? Nu este vorba despre sora Mariei si a lui Lazar din Betania, contemporani cu Domnul Isus Hristos?

  4. admin zice:

    nu
    aceasta e mama sfantului simeon stalpnicul

  5. radu zice:

    Eu tin sa cred ca rugaciunea postata de nicoleta ii este adresata totusi Sfintei Marta, sora Mariei Magdalena si a lui Lazar din Betania, altfel de ce s-ar facea referire in rugaciune la casa ei din Betania si la faptul ca a oferit Mantuitorului adapost acolo?!? Ori, Sfanta Marta, mama Sfantului Simeon Stalpnicul nu a avut nici o legatura cu Betania si, in plus, murind in 551 nu ar fi avut cum sa ii ofere adapost Mantuitorului…

  6. MURARU MHAELA zice:

    BUNA,AM NTRAT FARA SA VREAU PE ACEST SAT,VA ROG POATE SA-M SPUNA CNEVA DACA E GRES SA SPUN RUGACUNEA SF MARTA N FECARE Z?

  7. MURARU MHAELA zice:

    scuze,nu mi-am dat seama ca la majiscule nu apare i

  8. sorina zice:

    Buna, eu citesc rugaciunea Sfintei Marta,citesc rugaciunea eu am primit-o de la matusa mea ea o are de la un preot,eu o citesc asa:imparate ceresc,sfinta treime si plasmul 50 apoi incepe rugaciunea,dorintele…si la sfarsit Tatal Nostru si Nascatoare dar nu de trei ori.Sincer…o citesc de anul trecut si chiar ajuta foarte mult,toata viata o sa o citesc uneori imi pun mai multe dorinte si uneori se implinesc aproape toate…dar prima dorinta intotdeauna se implineste chiar daca nu imediat,tot se implineste.Sa de-a Dumnezeu sa stie cat mai multi de aceasta rugaciune sfanta si de minunile ei!!!

  9. Sorina zice:

    Da,Mihaela e gresit deoarece e o novena,in fiecare marti trebuie citita in parcursul a noua saptamanii!!!

  10. Giovanna Agm zice:

    mia dat bunica mea ruag.SF.MARTA sa o citesc de cate 9 ori cu lumanarea aprinsa timp de 3 saptamani este vreo problema

  11. Sorina zice:

    Draga mea, trebuie citita pe parcursul a 9 saptamani si nu pe parcursul a 3 saptamani,este o novena!

  12. ciprian zice:

    am probleme in familie si tin postul sf anton martea si as vrea sa tin si aceasta rugaciune este bine sa le ti pe amindoua

  13. victor zice:

    Buna, eu citesc 9 marți la rând rugaciunea Sfintei Marta apoi îmi spun dorința si la sfarsit Tatal Nostru si Nascatoare dar de trei ori.Sa de-a Dumnezeu sa stie cat mai multi de aceasta rugaciune sfanta si de minunile ei!!!

  14. carmen cristiana zice:

    Buna, eu citesc 9 marți la rând rugaciunea Sfintei Marta apoi îmi spun dorința si la sfarsit Tatal Nostru si Nascatoare dar de trei ori.Cred cu tot sufletul în îndeplinirea dorinței. Sa de-a Dumnezeu sa stie cat mai multi de aceasta rugaciune sfanta si de minunile ei!!!

  15. dorina zice:

    am citit rugaciunea si sf marta ma ajutat,trebuie sa aveti credinta si atunci veti fi ajutati de aceasta rugaciune sfanta.

  16. am mari probleme si nu stiu cum sa mai ma descurc nu mai am putere oare sfinta marta mo ajuta sa infrunt toate greutatile ma rog in fiecare seara la sfinta marta doamne ajutami AMIN.

  17. sa dea dumnezeu sa trec peste toate necazurile .

  18. petro zice:

    pt Ciprian: e foarte bine ca te rogi si la Sf Anton, si eu fac la fel martea, ma rog si la Sf Anton si la Sf Marta, nu conteaza la cati sfinti te rogi, conteaza sa te rogi.

  19. carmen cristiana zice:

    Este a doua oară când mă rog la Sfânta Marta și cred din tot sufletul că mă va ajuta, așa cum mi-a ascultat dorințele și prima dată. Aveți încredere și Dumnezeu să vă ajute și să va lumineze calea pentru a afla cât mai multă lume de puterea acestei rugăciuni sfinte și de minunile ei!.

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostrum si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.Amin!

  20. Dany zice:

    Sper sa ma ajute si pe mine

  21. gina zice:

    buna! si eu spun in fiecare marti rugaciunea si dorinta mea a inceput sa se indeplineasca. si rugati-va si la sf. nectarie, mergeti la manastirea radu voda in bucuresti. sa ne ajute Dumnezeu!

  22. GABRIELA zice:

    Si eu am zis aceasta rugaciune si m-a ajutat, dar am auzit ca trebuie scrisa de 20 de ori si impartita la 20 persoane? sau cum se face cunoscuta si altora (dupa cum scrie in novena)?

  23. corina zice:

    Sunt disperata ….imi caut un loc de munca …..am inceput sa imi pierd speranta …de aproape 2 luni citesc acatistul sfantului Nectarie ….e adevarat credinta mea e slaba si poate de aceea pana acu nu am reusit sa gasesc de munca cu toate ca sfantul Nectarie ma ajutat de foarte multe ori …maine este este marti …..voi incepe si novena Sfintei Marta ….dar am si eu o intrebare ….lumanari sfintite nu am ….ptr ca eu nu sunt in tara si aici nu sunt biserici ortodoxe …oare sfanta Marta imi va asculta rugile ?….eu totusi o sa ma rog si o sa sper …Doamne ajuta tuturor …

  24. Rodica zice:

    Cred ca orice rugaciune spusa din suflet, are ascultare. Astazi am inceput si eu novena aceasta. Imi este foarte draga Sfanta Marta, prin minunile pe care le-a savarsit, chiar daca mie, pacatoasei, inca nu mi-a oferit o minune. Poate ca sfintii stiu cum sa randuiasca lucrile, astfel incat sa ne fie bine. Ma aflu si eu intre-un impas mare, o cotitura a vietii…insa nu vreau sa ma las prada disperarii ci vreau ca prin rugaciunesa biruiesc. Ma rog Sfintei Marta, Sfantului Nectarie, Sfantului Spiridon…si bineinteles Fecioarei Maria. Stiu ca rugaciunile mele sunt ascultate si asta imi da putere. Din cand in cand, mai primesc cate un semn…si stiu ca trebuie sa merg mai departe, pentru ca in viata, necazurile ne apropie de Dumnezeu. Am invatat in timp sa ma si bucur alaturi de Dumnezeu…nu sa-L caut doar cand am necazuri. Acum stiu, chiar daca e plina de greutati, viata mea, a copilului meu, a sotului meu…a intregii familii si a omenirii, nu reprezinta decat minunea lui Dumnezeu.
    Corina, ma voi ruga si pentru tine (am o lista intreaga de prieteni pentru care ma rog). Stiu ca este greu printre straini (spun asta din experienta proprie) dar mai stiu ca numai puterea rugaciunii si credinta, te vor ajuta sa treci peste toate. Dumnezeu este bun…El nu vrea sa ne piarda ci sa ne regaseasca! Trebuie sa credem asta!

  25. ELA zice:

    Am o mare suferinta,am o rata ff mare de platit la banca este in franci si nu-mi mai permit sa o mai platesc astfel risc sa-mi pierd apartamentul, oare sf marta ma va ajuta sa nu pierd apartamentul?

  26. Ana maria zice:

    Ela nu te gandi la problemele financiare….roagate pur si simplu!restu lasa in seama Domnului….totul va fi bine!rugaciunea sa iti fie alinare in zilele grele!

  27. Adriana zice:

    Si eu am inceput sa spun rugaciunea Sfintei Marta, de 7 saptamani. Pana acum nu am observat nicio imbunatatire la situatia mea, dar traiesc cu speranta ca pana la urma se va intampla o minune…sunt convinsa ca Sfanta Marta ma va ajuta intrun final!

  28. ELA zice:

    Ana maria ai dreptate Dumnezeu le randuieste cum stie el cel mai bine!

  29. raffael zice:

    Buna,aceasta rugaciune impreuneaza si oamenii?daca si persoanele cu probleme in dragoste pot citi sau tine novena SF Marta,pt impacare sau ajutor la casatorie

  30. liliana zice:

    buna,tuturor.sunt o mama disperata…….am incredere in minunile pe cre le aced dumnezeu iar acum citeva saptamini am aflat si eu de aceasta rugaciune.ocitesc in fiecare marti si sper ca sf. marta ma va ajuta.multi mi-au spus ca aceasta rugaciune ma va ajuta,cred si in minunile Domnului,care ma ajutat de multe ori,ma facut sa gasesc calea cea dreapta.acum am incredere ca totul va fi bine si rugaciunea mea va fi auzita de cei doisi voi ajunge sa fiu o mama cu sufletul implinit.doamne ajuta tuturor,sa fie sanatosi si fericiti

  31. ELA zice:

    Da Raffael te ajuta la casatorie numai sa-ti doresti cu adevarat si sa crezi. Pe mine personal m-a ajutat pana a se implini cele 9 marti.

  32. raffael zice:

    daca am citi primele 2 sap si azi nu am putut sa tin postu nu am mai citit,ce sa fac sa merg mai departe sap viitoare cu a 3 sap sau sa reiau de la inceput?tin sa precizez ca eram cu persoana cu care as vreea sa ma impac si nu vreau sa stie ,de aia nu am putut tine postu sau sa citesc rugaciunea,

  33. Magda zice:

    Buna…am inceput ieri novena Sf.Marta pt impacarea cu fostul prieten.sper sa ma ajute.am credinta si sper sa mi se rezolve problema.

  34. Magda zice:

    Sper sa ma ajute si pe mine Sf.Marta asa cum a ajutat multa lume.Vreau decat sa ma impac cu fostul prieten care este foarte orgolios si face multe lucruri din orgoliu.Sf.Marta sa ajute la toata lumea si sa imi ajute si mie.

  35. ELA zice:

    reiei de la inceput

  36. Magda zice:

    Buna…tot eu sunt.aseara mi.a dat fostul prieten mesaj si mi.a zis ca ii pare rau k s.a intamplat asa,ca m.a iubit.l.am intrebat daca ma mai iubeste si mi.a zis ca „numai conteaza”.daca s.a gandit la mine inseamna ca novena Sf.Marta incepe sa ma ajute???Va rog sa imi raspunde.ti si mie.

  37. raffael zice:

    despre mine zici sa reiau de la inceput?dar are ceva daca merg cu a 3 rugaciune in continuare sap ce vine?adica cu a 3-a daca nu am putut sap asta sa citesc?

  38. Magda zice:

    L.am sunat pe fostul prieten.am vb cu el.a fost asa de bine.astazi a fost a 2-a marti din novena Sf.Marta.

  39. Magda zice:

    Sper sa ma ajute…

  40. Magda zice:

    Buna.Am vb si azi la telefon cu fostul si poate ne intalnim maine la un suc ca sa mai vorbim.Sper sa reuseasca sa ne intalnim maine ca are treaba cu masina ca e stricata.

  41. Magda zice:

    Buna.Eu fac novena Sf.Marta pt impacarea cu fostul prieten dar nu vad nicio schimbare

  42. andreeak zice:

    Credeti si veti fi ajutati nu va pierdeti speranta Dumnezeu este alaturi de toata lumea el va ajuta si cand aveti necazuri el o sa va dea o cale de iesire rugativa si veti primi alinare el este a tot stiutor si nu va lasa stie de problemele care le aveti Sf Marta o sa staruiasca la altarul lui Dumnezeu sa va ajute si o sa fiti ajutati.Dumnezeu sa va ajute tatal ceresc e cu voi

  43. Magda zice:

    Ok.Multumesc mult.

  44. Magda zice:

    Buna.acum cateva zile am vb cu sora lui pe mess si mi.a zis k el a intrebat de mine.e un semn…

  45. simona zice:

    credeti,este adevarat,mai devreme sau mai tarziu tot se indeplinesnte ce ii cereti lui dumnezeu.important este sa credeti,eu am crezut si nu m-a dezamagit.

  46. Angelica zice:

    Buna seara! Eu am gasit aceasta rugaciune, cand aveam un necaz. Si am citit in ziua aceea , Sambata, de trei ori( in ziua cand am gasit-o), iar lumanarea sfintita a fost inlocuita de batrinica mea candela, la care ma rog de obicei.Si Duminica dimineata a fost indeplinita dorinta mea. Apoi, duminica, am facut rugaciunea obisnuita si am adaugat si aceasta rugaciune a Sf Marta insa, in chip de multumire, o singura data. Si apoi am citit iarasi de trei ori, cu mai multe dorinte. Am de gand sa o continui cat de multe zile, sa o spun, ca e simpla, scurta si aducatoare de bine. A spune o rugaciune, niciodata nu e gresit. Rugaciunea este o jertfa. Si oricum apar rezultate. Simultan cu aceasta rugaciune , spun si Rugaciunea Nodurilo( a Necazurilor)r, care e foarte folositoare si grabnic ajutatoare. Atasez cand am timp si Catisme din Psaltirea Maicii Domnului, care este uluitoare in rezultate optime.E recomandat noaptea la 00:00, sa aducem jertfa Cerului ( spunand rugaciuni ), ca apar rezultate foarte repede.Paraclisul citit des este aducator de bine.
    De asemenea, Acatistul Buneivestiri este recomandat pentru indeplinirea unei dorinte, 40 de zile consecutiv, spre citire, cu lumanare aprinsa.
    Atasez aici, Rugaciunea Nodurilor(Necazurilor), care aduce foarte mult bine si indeplinirea dorintelor.Eu o citesc la 00:00, daca ma prind serile tarzii lucrand la birou.De citit, se poate citit oricand.
    Rugaciune catre Maica Domnului care desface nodurile(necazurile)

    O,Mama prea iubita si Prea Sfanta Marie
    Tu care desfaci „nodurile” ce ii sufoca pe copiii Tai
    Intinde-Ti Mainile Milostive spre mine
    Iti incredintez astazi acest „nod”(necaz;il numim,pe cat posibil) si toate consecintele negative
    Iti dau acest „nod” care ma chinuie si ma face nefericita si ma impiedica sa ma unesc cu Tine si cu Fiul Tau,Mantuitorul meu
    Cred cu tarie ca poti sa desfaci acest „nod” pentru ca Domnul Iisus iti da intreaga putere
    Tu esti Mama mea,stiu ca vei face asta pentru ca ma iubesti cu Insusi Iubirea Lui Dumnezeu
    Maica Domnului,care desfaci „nodurile” vietii mele,roaga-Te pentru mine !
    Iti multumesc Maicuta mea prea iubita (3 metanii)

    O,Mama prea iubita,izvorul tuturor harurilor
    Inima mi se indreapta azi catre Tine
    Recunosc ca sunt pacatoasa,si am nevoie de ajutorul Tau
    Incredintez in Mainile tale acest „nod” si Te rog sa ma ierti ca am neglijat adeseori harurile pe care Tu le obtii pentru mine
    Maica Domnului,care desfaci”nodurile”vietii mele,roaga-Te pentru mine!
    Iti multumesc Maicuta mea prea iubita(3 metanii)

    Preasfanta mea Mijlocitoare,Imparateasa cerului
    Tu ale carei Maini primesc si imparti toate bogatiile Ceresti
    Depun in Mainile Tale acest „nod” al vietii mele
    Ii cer iertare Parintelui Vesnic pentru greselile mele
    Ca Tu sa poti desface acest „nod” pentru care iti multumesc,a-mi usura viata
    Maica Domnului,care desfaci „nodurile” vietii mele,roaga-Te pentru mine!
    Iti multumesc,Maicuta mea prea iubita(3 metanii)

    Maica Sfanta Preaiubita,care ii primesti pe toti cei care Te cauta,ai mila de mine
    Depun in Mainile Tale acest „nod” greu
    El imi alunga pacea,imi paralizeaza sufletul,ma impiedica sa merg catre Domnul meu,si sa-mi pun viata in slujba Lui
    Desfa,Te rog,acest „nod” din viata mea,o,Maicuta Buna
    Cere de la Fiul Tau Iubit,vindecarea credintei mele paralizate,care se lasa doborata
    Mergi alaturi de mine,sa incetez sa ma tot plang,sa invat,sa multumesc in fiecare clipa si sa surad,increzatoare in puterea Ta
    Maica Domnului,care desfaci „nodurile” vietii mele,roaga-Te pentru mine!
    Iti multumesc,Maicuta mea prea iubita(3 metanii)

    Mama care desfaci „nodurile”
    Blanda,generoasa si plina de iubire,ma indrept catre Tine,pentru a incredinta inca o data,in Mainile tale acest nod
    Iti cer intelepciunea lui Dumnezeu,ca sa actionez in Lumina Duhului Sfant,pentru a deznoda toate aceste dificultati
    Elibereaza-ma de amaraciunea,de mania si de ura carora le-a dat nastere acest „nod” in mine
    Da-mi blandetea Ta,ca sa invat sa meditez totul in tacere in inima mea
    Duhul lui Dumnezeu sa vina asupra mea sa primesc o viata noua
    Maica Domnului ,care desfaci „nodurile” vietii mele,roaga-Te pentru mine!
    Iti multumesc,Maicuta mea prea iubita(3 metanii)

    Regina si Mama Indurarii,i-Ti predau acest „nod” al vietii mele
    Si te rog sa-mi dai o inima care sa stie sa fie rabdatoare,in timp ce Tu desfaci acest”nod” greu al vietii mele
    Invata-ma sa perseverez in ascultarea Cuvantului Lui Dumnezeu,sa ma spovedesc,sa ma impartasesc si ramai cu mine
    Pregateste-mi inima pentru a sarbatori cu ingerii Harul pe care Tu Esti pe cale sa mi-l obtii
    Distruge capcanele care au provocat aceste”noduri” in viata mea
    I-ti dau inima si tot ce-mi apartine:casa,familia,bunurile exterioare si interioare,sa-Ti apartin pentru totdeauna
    Sa stergi cu milostivirea Ta lacrimile din ochii mei,si sa ma privesti in Bratele Tale
    Invaluie-ma in Mantia Ta de iubire,pastreaza-ma sub ocrotirea Ta
    Te rog sa-mi desfaci acest”nod”pentru totdeauna…Sper in Tine
    Maica Domnului,care desfaci”nodurile” vietii mele,roaga-Te pentru mine!
    Iti multumesc,Maicuta mea prea iubita(3 metanii).

    Doamne-ajuta, dragii mei! Nu uitati de Rugaciunea inimii, care suplineste rugaciunea de peste zi, atunci cand suntem ocupati cu serviciul si cu alte treburi din cotidian.
    „Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa”.
    Mai exista si Rugaciunea spusa de Sf Serafim penru Maica Domnului,ca sa o simta mereu aproape:” Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa”.
    Cu aceasta rugaciune a inimii ,ori catre Maica Domnului, ori catre Bunul Dumnezeu, mergem pana in panzele albe, cu urcusul anevoios pe scara vietii,
    Doamne ajuta!

  47. Buna am zis rugaciunea marti dar am zis-o fara lumanare este ceva??si chiar iti poate indeplini orice dorinta Sfanta Marta??

  48. Diana-Ana-Diviana zice:

    Se citeste 9marti la rind sau de 9 ori in fiece marti? totusi nu am inteles?

  49. alina zice:

    Buna ziua, am o intrebare, Tatal Nostru si Nascatoarea se zic fiecare la sfarsit de 3 ori?

  50. mirela zice:

    va rog ajutatima si pe mine cu un raspuns m-am despartit de prietenul meu de o luna , adica el nu avrut sa mai fie cu mine,si eu sufar fff mult ,chiar vb si de casatorie dar nu stiu a venit din strainatate si dupa 2 zile nu a vrut sa mai vorbeasca cu mine ……..tot eu am fost cea care l-a cautat la telefon, pe mess si nu mai vrea nici macar sa mai vorbeasca cu mine si doare am intrat in depresie am examene si nu pot sa invat nu mai pot sa mananc doamne sincer nu stiu cat ai pot……imi doresc din suflet sa ma ajute sf marta si dumnezeu…..vreau sa ma rog si eu sf marta si sper din suflet sa ma auda si sa ma ajute si pe mine….va rog sa imi spuneti si mie daca trebuie sa tin post martea ca sa citesc rugaciunea sf marta??? va rog multumesc

  51. mihaela zice:

    Mirela daca crezi in rugaciune sigur te va ajuta si daca simti sa tii post in fiecare marti timp de 9 marti atunci e bine sa incepi.

  52. mirela zice:

    multumesc mihaela

  53. Angelica zice:

    Buna seara! Postez aici si alte rugaciuni care m-au ajutat fenomenal de repede, fara sa citesc neaparat tip novena, fiindca asa m-au surprins necazurile. Insa, asa cum m-am rugat la Maica Domnului, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie, SfAntonie cel Mare, m-am rugat si la Sf Rita, Sf Anton de Padova si Sf Marta.
    Citesc in fiecare zi, cat pot din ele, de la ficare si cind vad ca mi se indeplineste cate o dorinta, citesc de multumire, pentru ca foarte mult conteaza asta.
    Am atasat si o rugaciune laSf Fanurie. Doamne-ajuta!
    Rugãciune la un mare necaz

    Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni în necazurile cele mai mari în care s-au aflat. Tu ai înviat chiar si mortii, ai întors de pe cãile rãtãcite pe cei pãcãtosi, ai vindecat pe cei bolnavi, ai înapoiat lucrurile pierdute sau furate si orice rãu, oricât de mare ar fi fost, s-a îndepãrtat prin puterea rugãciunii tale. Dar nu numai atât, tu ai împãrtit oamenilor bogãtiile harului lui Dumnezeu: prin tine mii de oameni s-au întors la credintã, au învãtat sã fie constiinciosi în împlinirea datoriilor, au ajuns la bunãstare si o viatã fericitã.
    Si eu alerg la tine în necazul în care mã aflu. Nu am de unde sã primesc ajutor decât de la Dumnezeu dar sunt nevrednic sã apar în fata lui din cauza pãcatelor mele. Priveste la sufletul meu împovãrat si fie-ti milã de mine.
    Te rog Sfinte Antoane, pentru dragostea ta fatã de cei sãrmani si pentru grija ta pentru binele lor trupesc si sufletesc, roagã-l pe bunul Dumnezeu sã mã ajute si pe mine. Amin.

    Rugãciune pentru un bolnav

    O, milostive sfinte Antoane, care fiind plin de dragoste si de putere dumnezeiascã ai ajutat pururea si pretutindeni pe aproapele tãu, si cu rugãciunea ta ai vindecat chiar si pe acela pentru care nu mai era nici o nãdejde, încât lumea toatã te numeste “Sfântul minunilor”, te rugãm sã-ti arãti puterea si iubirea ta fatã de sãrmanul bolnav N…, care si-a pus toatã încrederea în tine.
    Dumnezeu, o slãvite Antoane, ti-a dat în cer puterea de a face minuni spre vindecarea bolnavilor de orice fel. De aceea, vino din cer ca un înger de mângâiere la patul acestui bolnav; alinã-i durerea sau redã-i sãnãtatea deplinã, dacã aceasta va fi spre mântuirea sufletului sãu.
    Dacã însã Dumnezeu în vointa sa de nepãtruns, a hotãrât ca el sã sufere mai departe sau chiar sã pãrãseascã aceastã vale de lacrimi, atunci fii de fatã în cel din urmã moment al vietii lui. Trezeste în sufletul lui o cãintã sincerã de pãcate, ca sã primeascã cu folos ultimele Sacramente; întãreste-l ca sã întâmpine moartea cu supunere fatã de vointa lui Dumnezeu si astfel sã treacã din aceastã viatã la fericirea raiului, unde sã laude pentru toatã vesnicia milostivirile lui Dumnezeu si bunãtatea ta. Amin.

    Rugãciune pentru propria familie

    Sfinte Antoane, neînfricat apãrãtor al adevãrurilor crestine, ca preot tu ai predicat deseori despre demnitatea si sfintenia familiei: ca împãrtitor al darurilor ceresti ai coplesit-o cu nenumãrate binecuvântãri: ca mare fãcãtor de minuni, ai apãrat-o de puterile spiritului rãu.
    Cu umilintã vin si eu sã-ti cer ocrotirea ta pentru familia noastrã. Astãzi îti încredintez tie grija fatã de toti cei dragi. Crutã familia noastrã de toate necazurile acestei vieti.
    Îndepãrteazã din familia noastrã paharul durerii si al amãrãciunii, iar dacã Dumnezeu a hotãrât altfel, dobândeste-ne rãbdarea si resemnarea la vointa sa preasfântã. Înlãturã-i pe toti aceia care vor sã strice casa noastrã, mai ales pe cei ce încearcã sã semene intrigi între noi.
    Sfinte Antoane, ajutã familia noastrã sã trãiascã dupã legea lui Cristos: sã pãzeascã cu sfintenie poruncile lui Dumnezeu si ale sfintei Biserici, sã se bucure de pace si prosperitate, iar dupã aceastã viatã pãmânteascã sã ne gãsim într-o zi reuniti în cer, spre a ne bucura pentru toatã vesnicia de rãsplata si fericirea celor alesi. Amin.

    Rugãciune pentru câstigarea unui proces

    Iubite sfinte Antoane, iatã-mã la picioarele tale cu sufletul îngrijorat, când mã gândesc la nenorocirea ce m-ar putea lovi pe mine si familia mea dacã justitia omeneascã ar comite o eroare în judecata ei. Tu ai apãrat pe cei nevinovati. Vino si în ajutorul meu, apãrã-mã ca pe un client al tãu. Nu-ti cer o minune, ci numai o favoare.
    Te rog, cere luminã pentru judecatori ca sã cunoascã adevãrul si îndepãrteazã din mintea lor tot ce ar putea sã-i ducã în eroare. Fã ca nedreptatea sã nu poatã triumfa. Dacã însã Dumnezeu va îngãdui totusi ca sã mi se întâmple lucrul de care mã tem atât de mult, fã ca sã nu-mi pierd resemnarea sfântã, ci sã accept vointa Domnului, care ne loveste numai pentru binele sufletului nostru. Nu mã îndoiesc cã si în aceastã încercare grea tu nu mã vei pãrãsi. Amin.

    Rugãciune de multumire

    Sfine Antoane, tu ai avut o inimã simtitoare fatã de suferintele oamenilor si i-ai ajutat totdeauna. Si eu am simtit ajutorul tãu în viata mea.
    Primeste recunostinta mea si darul pe care îl prezint la altarul tãu. Vreau si eu sã contribui, cu slabele mele puteri, la rãspândirea împãrãtiei lui Dumnezeu si la ajutorarea sãracilor. Ajutã-mã în continuare, ca viata mea sã fie demnã de un adevãrat crestin si niciodatã sã nu uit de binefacerea pe care am primit-o prin tine. Amin.

    Cântec în cinstea Sfântului Anton de Padova

    Tu, ce-ntra sfintilor ceatã mãreatã
    Esti ca si soarele care dã viatã,
    Sfântul minunilor, numit cu dor, /
    O, Sfinte Antoane, dã-ne ajutor. / Bis

    Plin de încredere zilnic la Tine
    Mic, mare, tânãrul, bãtrânul vine;
    Tu esti al harului împãrtitor, /
    O, Sfinte Antoane dã-ne ajutor. / Bis

    Celor ce suferã boli si durere,
    Tu le esti îngerul de mângâiere;
    Tu stergi si lacrima din ochii lor, /
    O, Sfinte Antoane, dã-ne ajutor. / Bis

    Tu aperi oamenii de strâmtorare,
    Tu si sãracilor dai de mâncare;
    Tatãl orfanilor si scutul lor, /
    O, Sfinte Antoane dã-ne ajutor. / Bis

    Buna Ta inimã îndurãtoare,
    La toate rugile dã ascultare;
    Tu esti a tuturor mijlocitor, /
    O, Sfinte Antoane dã-ne ajutor. / Bis

    Rugăciune catre Sf Rita

    Sub povara durerilor şi a grelelor încercări care mă copleşesc, alerg la tine, Sf. Rita, care eşti numită Sf. Imposibilităţilor. Tu, care în viaţa pământească, arzând de dorul de a lucra pentru mărirea lui Dumnezeu şi a Sfintei Sale Biserici, te-ai străduit necontenit să-ţi sfinţeşti sufletul şi ai îndemnat la aceasta şi pe alţii, cu pilda iubirii, răbdării şi umilinţei, alerg la tine cu deplină încredere să-mi mijloceşti, de la Isus cel Răstignit, ajutorul de care am nevoie în necazul de faţă. Fă, ca urmând pilda vieţii tale, să ajung să trăiesc şi eu ca un adevărat creştin, aşteptând cu conştiinţa liniştită venirea Veşnicului Domnitor şi Judecător, ca astfel, ieşind din lumea aceasta fără păcat, să ajung şi eu la fericirea veşnică. Ia-mă, te rog, şi pe mine, sub ocrotirea ta. Opreşte lacrimile care-mi brăzdează faţa şi trimite-mi o rază de lumină din strălucirea împărăţiei, unde domneşte pacea şi fericirea drepţilor. Tu îi ajuţi pe toţi cei care aleargă la tine. Vino, te rog, în ajutorul meu şi nu mă lăsa pradă disperării. Mijloceşte ascultarea rugăciunilor mele către Isus Mântuitorul…..X… Mijloceşte-mi îndreptarea vieţii şi iertarea păcatelor, împlineşte-mi, o, Sf. Rita, cererea,…X… iar eu, drept recunoştinţă, mă voi strădui să-ţi răspândesc evlavia între cei necăjiţi. În tine îmi pun toată încrederea. Ajută-mă, o, Sf. Rita, iar în ceasul morţii, vino cu Mama Sfântă a Mântuitorului şi cu Sf. Iosif în calea mea şi ajută-mă să ajung cu bine în faţa Aceluia pe care tu l-ai preamărit cu viata ta. Amin. 3 Tatăl nostru… 3 Bucură-te, Marie… 3 Slavă Tatălui… Îngrădeşte-mă, Doamne, cu puterea cinstitei Tale Cruci şi fereşte-mă de tot răul.

    O Preamarita Sfanta Rita a Imposibilului, Tu care cunosti inima mea nelinistita, mijloceste pe langa Tatal Ceresc pentru mine. Cere-i sa-mi acorde harul…(se spune harul dorit!). Eu o sa te preamaresc si o sa te laud! Ma inchin tie!(se va spune: Tatal nostru, Nascatoare, Marire…)”.

    Rugaciune catre Sfantul Fanurie:

    Catre tine, Sfinte Mucenice Fanurie, inltandu-ne gandurile, noi pacatosii cu umilinta si cu caldura te rugam: cauta dintru inaltimea cea plina de slava a cerurilor, unde, prin viata ta Sfanta si prin chinurile tale mucenicesti pentru Hristos, ti-ai dobandit salasluire vesnica, si te milostiveste de suferintele, durerile, patimirile, necazurile, amaraciunile si stramtorile noastre. Si te roaga cu indrazneala pe care ai agonisit-o, catre Stapanul tau ceresc si Dumnezeul nostru, sa ne ierte pacatele pe care cu stiinta si cu nestiinta, pururea, ca niste robi nevrednici savarsim, si sa nu se manie pe noi pana in sfarsit, pentru putinatatea dragostei noastre fata de El si fata de aproapele nostru; ci sa fie pururea plin de milostivire fata de noi si sa indeparteze de la noi toata suferinta si durerea, toate patimile si necazurile, toate amaraciunile si stramtorile, zidind in noi cuget curat, ca sa putem rupe cu viata noastra de pacat de pana acum, si privind la ceruri, sa ne inflacaram de dorul de a deveni si noi bineplacuti lui Dumnezeu. Asa, Sfinte Mucenice Fanurie, fii povatuitorul si indrumatorul nostru pe cararile cele necunoscute ale vietii, pentru ca urmand pilda credintei si a dragostei tale fata de Hristos, sa ne invrednicim de darurile tale, pentru iubirea de oameni si binecuvantarea Marelui nostru Dumnezeu; si trecand dintru aceasta viata pamanteasca, sa ne bucuram, laolalta cu tine si cu toti cei bineplacuti din veac ai Domnlui, de imparatia cea nesfarsita a cerurilor si de partea celor drepti, ca impreuna cu toti si inconjurati de cerestii ingeri, sa aducem slava, cinste si inchinaciune lui Dumnezeu Celui slavit in Treime, in vecii vecilor. Amin!

  54. cristina zice:

    Deci, va spun tuturor celor care veti citi comentariile, sa credeti din tot sufletul vostru in rugaciunile pe care le spuneti, Dumnezeu vede si stie tot ceea ce aveti nevoie si mai devreme sau mai tarziu veti primi daca meritati. De multe ori poate ne dorim cu tot dinadinsul un anumit lucru, daca nu-l putem obtine, cred ca este un semn, ca poate nu-l meritam sau nu ne va fi de folos ceea ce cerem. Aveti rabdare, credeti, nu cititi rugaciunile ca pe o poezie, postiti, spovediti-va si nu uitati ca Dumnezeu ne iubeste si ne ajuta pe toti. Personal am citit Acatistul Sf. Mina cand am avut o perioada grea si o problema importanta de rezolvat, iar Sfantul nu m-a lasat la greu. De asemenea Rugaciunea catre Sf. Marta la mine a avut efect inainte de a se termina cele noua marti. Foarte important este insa, dupa parerea mea, sa nu uitam si sa multumim lui Dumnezeu, Iisus, Maicii Domnului si tuturor Sfintilor pentru ajutorul lor, adica sa incercam sa ne rugam in permanenta, nu doar atunci cand avem o problema, un necaz sau o suparare.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze!

  55. Alex zice:

    Buna tuturor. As vrea sa va arat un articol pe care l-am gasit pe un site crestin ortodox care pe mine ma incurajeaza de fiecare data cand simt ca imi pierd speranta si ma ajuta sa trec peste momentele de indoiala si sa le inving:

    „Totdeauna Dumnezeu ajuta, totdeauna ajunge la timp, dar vrea de la noi rabdare. El aude de
    indata ce noi strigam, dar nu dupa cum crezi tu.

    Tu crezi ca glasul tau nu a ajuns numaidecat la sfinii, la Maica Domnului, la Hristos. Dar,
    inainte chiar de a striga tu, sfintii s-au si repezit sa-ti ajute, cunoscand ca ii vei
    chema in ajutor si vei cere apararea lor cea de la Dumnezeu. Tu insa, nevazand dincolo de
    cele ce se vad si necunoscand ca Dumnezeu conduce lumea, vrei ca cererea ta sa se
    implineasca de indata, ca fulgerul. Nu este asa. Domnul cere de la tine rabdare. Vrea ca tu
    sa arati credinta ta. Nu este suficienta rugaciunea pe care o spune cineva ca un papagal.
    Trebuie ca iubirea sa fie impreuna lucratoare la cele pe care le contine rugaciunea, si
    apoi trebuie sa inveti sa astepti. Iata ca s-a implinit deja ceea ce ieri si alaltaieri ai
    dorit. Dar tu ai fost pagubita, pentru ca nu ai avut rabdare sa astepti. Ai fi castigat si
    pe unele si pe celelalte, si pe cele trecatoare si pe cele ceresti.
    Acum te manii, te mahnesti si te necajesti, gandind ca Tatal ceresc intarzie sa-ti
    raspunda. Eu iti spun ca aceasta se va implini asa cum doresti – se va implini neaparat –
    dar este nevoie de rugaciune din tot sufletul si de asteptare. si cand tu vei inceta sa-lti
    mai amintesti de ceea ce ai cerut, atunci iti va veni ca dar al rabdarii si al asteptarii
    tale. Cand, rugandu-te si cerand de la Dumnezeu ceva, ajungi la deznadejde, atunci este
    aproape de tine implinirea cererii. Hristos vrea sa vindece vreo patima ascunsa din tine,
    de aceea amana implinirea cererii. Daca primesti mai repede decat te astepti tu, patima ta
    ramane nevindecata. Daca astepti, primesti si ceea ce ai cerut si vindecarea patimii. Si
    atunci te vei bucura cu bucurie mare si vei multumi cu caldura lui Dumnezeu, care pe toate
    le zideste cu intelepciune si le face spre folosul nostru.”

    Nu stiu cine a scris acest articol dar stiu ca este plin de invatatura si de sprijin moral.
    Rugati-va in continuare bunului Dumnezeu si Domnului Isus si Sfintei fecioare Maria si tuturor sfintilor pe care ii simtiti aproape caci ei ne aud si ne asculta rugaciunile si prin rabdare si credinta totul este cu putinta. Doamne sa ne ajute si sa ne binecuvanteze pe toti!

  56. carmen cristiana zice:

    Dragi cititori vreau sa va fac cunoscuta prin intermediul acestui site o rugaciune foarte puternica, rugaciune care pe mine personal m-a ajutat foarte mult. Este vorba despre rugaiunea „Sfintei Marta”.

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostru si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.

    Amin!

    Mie mi s-au indeplinit dorintele intotdeauna după ce m-am rugat.

    Sper sa va fie cu folos.

    Doamne Ajuta! Si pe mine aceasta rugaciune m-a ajutat!!!

  57. cleics adriana zice:

    si eu citesc rugaciunea sfintei marta si sper sa ma ajute. in alta ordine de idei vreau sa multumesc pentru rugaciunea sfintilor arhangheli,

  58. buna ziua am auzit despre novena sf marta care se spune ca se indeplineste inainte de terminare novenei,eu am multe necazuri si probeleme si ma rog ma bunul dumnezeu si am inceput si eu deja cu sf marta,si sper sa ma ajute sf marta ca sa se intoarca prietenul meu la mine si sa nu mai fie asa de indiferent si sa isi deschida inima si sa nu dea cu piciorul la cineva care il iubeste si sa ma ajute si cu munca sa imi gasesc,as dori sa imi raspundeti va rog daca tin aceste marti ale sf marta se va indeplini,pt ca tin minte ca ma mai tinut si nu mi sa indeplinit dorinta pe care me-am puso,si as vrea sa imi raspundeti si domnul dumnezeu sa ne ajute.

  59. adyna zice:

    multumesc sfintilor arhangheli pentru rugaciune si sper sa vina in ajutorul meu

  60. alina zice:

    buna seara. acum 1 luna m-am despartit de rietenu meu dupa o relatie de 5 ani. intre noi este iubire, insa eu am gresit de multe ori fata de el(nu va ganditi la inselat ..),greseli mici dar repetate si el spune ca nu mai crede ca ma pot schimba daca tot am repetat aceleasi lucruri :((((sufar enorm si imi doresc din tot sufletul sa ma primeasca in viata lui si sa ne recladim familia….
    nu stiu cum sa il fac sa ma ierte…:(((oare aceasta rugaciune il va aduce inapoi?
    a functionat la cineva care a trecut printr-o situatie asemanatoare?

  61. Cristina zice:

    Am promis (si promisiunea trebuie tinuta) sa va fac cunoscuta aceasta rugaciune, cu toate ca se stie de ea, rugaciunea este foarte puternica. Este vorba despre rugaiunea “Sfintei Marta”.

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostru si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.

    Amin!

    Sper sa va fie cu folos.
    Doamne ajuta!

  62. Laura zice:

    Dumnezeu implineste dupa randuiala stiuta de El, pentru binele fiecaruia. Important este sa nu deznadajduim fiindca exista un plan pentru noi toti. Si eu am tinut novena Sf Marta si am simtit ajutorul cand am avut nevoie.
    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    1 Tatal nostru
    3 Nascatoarea
    Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, bucură-te ceea ce eşti plină de dar, Marie, Domnul este cu tine, Binecuvântată eşti tu între femei si binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus. Sfântă Maria, Mama lui Dumnezeu, Roagă -te pentru noi păcătoşii acum şi în ora morţii noastre.Amin.

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.

    Amin!

  63. miky zice:

    Buna.Si eu am citit aceasta rugaciune si mi s-a indeplinit dorinta. Aveti credinta si aceasta rugaciune va poate ajuta.

  64. Valentina zice:

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pcatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

  65. adriana zice:

    si rugaciunea sfintilor arhangheli ,MIHAIL ,gavril si raphael este ajutatoare,doamne ajuta

  66. Gabriel zice:

    Am citit timp de 9 marti la rand rugaciunea catre Sfanta Marta, iar in a sasea saptamana mi s-a indeplinit dorinta.

  67. mariana zice:

    Citesc cu drag postarile voastre si cu liniste si multumire sufleteasca vreau sa va spun ca problemele mele sunt eliminate din viata familiei noastre dupa multe apasari – procese nedrepte si aproape pierdute, neajunsuri si epuizare economica datorita avocatilor, ne simteam epuizati,descurajati,neputincioasi singura nadejde lasand-o in seama lui Dumnezeu.Cand am inceput sa merg regulat la biserica familia mea se intreba mirata ce sa intamplat cu mine acum insa au inteles ca numai rugaciunile au schimbat situatia. La inceput ma simteam ca sunt prea pacatoasa ca sa ii cer ceva lui Dumnezeu insa prin rugaciune El „mi-a dat” dreptul sa ii cer tot ce imi doresc pentru binele familiei mele. Treptat cu rabdare am intrat pe lacasul bun fara sa ma indoiesc de puterea si vointa Lui. Cand merg la biserica sau ma rog acasa in fata lumanarilor aprinse telefonul meu si restul lumii nu mai exista pentru mine. Am cerut dezlegare de la duhovnicul nostru pentru Psaltirile lui David, Rugaciunea pentru mine a devenit parte din programul meu zilnic. Noaptea de Inviere este momentul cel mai bun sa aduci in casa lumanare cu lumina Sfanta de la care sa aprinzi mereu lumanarile pentru rugaciuni. Am citit rugaciuni luate din biserica si rugaciuni la indemnul prietenilor de pe internet, orice sfat cu indemnare la rugaciune era binevenit. Pentru ca lucrurile se aseaza in viata noastra de familie incep rugacinea zilnica cu Rugaciunea Incepatoare apoi rugaciune de multumire si rugaciunea dorita.
    În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin
    Slavă Ţie, Dumnezeul nostru, Slavă Ţie!
    Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindeni eşti şi toate le implineşti, Vistierul bunătăţilor şi Dătătorule de viaţă, vino şi Te sălăşluieşte întru noi şi ne curăţeşte de toată întinăciunea şi mântuieşte, Bunule, sufletele noastre.
    Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluieste-ne pe noi.
    Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluieste-ne pe noi.
    Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluieste-ne pe noi.
    Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.
    Preasfântă Treime, miluieşte-ne pe noi. Doamne, curăţeşte păcatele nostre, Stăpâne, iartă fărădelegile noastre; Sfinte, cercetează şi vindecă neputinţele noastre, pentru numele Tău.
    Doamne miluieşte, Doamne miluieşte, Doamne miluieşte.
    Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.
    Tatăl nostru, Carele eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău, vie împărăţia Ta, facă-se voia Ta, precum în cer aşa şi pe pământ. Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi. Şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor nostri. Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel viclean. Ca a Ta este Împărăţia şi puterea şi slava, a Tatalui si Fiului si Sfantului Duh acum si pururea şi în vecii vecilor.
    Amin.
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul!
    Pentru rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, ale Sfinţilor Părinţilor noştri şi ale tuturor Sfinţilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. Amin.

    RUGACIUNE DE MULTUMIRE LUI DUMNEZEU
    RUGACIUNE DE MULTUMIRE PENTRU BINEFACERILE PRIMITE DE LA DUMNEZEU
    Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeule a toata milostivirea si indurarea, Care ai nemasurata mila, nespusa si neajunsa iubire de oameni, cazand acum catre a Ta slava, cu frica si cu cutremur, aduc Tie multumire pentru binefacerile de care m-ai invrednicit pe mine nevrednicul robul Tau. Te slavesc, Te laud si Te cant ca pe un Domn, Stapan si Facator de bine. Si iarasi cazand inaintea Ta, iti multumesc si cu smerenie ma rog nemasuratei si negraitei Tale milostiviri, ca si de acum inainte sa-mi daruiesti faceri de bine, ca sa sporesc in dragostea de Tine si de aproapele meu. Izbaveste-ma de tot raul si necazul. Darueste-mi liniste si ma invredniceste ca in toate zilele vieti mele totdeauna multumire sa-Ti aduc si sa graiesc si sa cant cele preabune Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.
    Amin.
    Acatistul Maicii Domnului-Izbăvitoarea mi-a fost de mare folos.
    Condac 1
    Apărătoare Doamnă apără-ne de vrăjmaşii noştri, care se indarjesc cu tărie să ne indepărteze de Domnul nostru Iisus Christos şi invaţă-ne să-Ţi cantăm cu bucurie:
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Icos 1
    Mulţimi de Ingeri vin, la porunca Ta Maică a noastră, să ne izbăvească pe noi din nevoi. Tu insă, primeşte de la noi această rugăciune:
    Bucură-Te Cea care pe Ingeri ii trimiţi spre mantuirea noastră;
    Bucură-Te Impărăteasa Cetelor de Sus, al căror ajutor ceresc nouă il dăruieşti;
    Bucură-Te Cea care porunceşti Ingerilor să ne păzească pe noi;
    Bucură-Te Cea care cu Oştire Ingerească ii biruieşti pe vrăjmaşii noştri;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 2
    Văzand cei izbăviţi din necazuri marele Tău ajutor, pe care l-au primit cand se rugau Ţie cu inima, ne invaţă pe noi să cantăm Fiului Tău: Aliluia! Aliluia! Aliluia!
    Icos 2
    Mulţime multă de credincioşi, a inţeles Izbăvitoare Doamnă, că Fiul Tău Te-a dăruit lumii şi celor din nevoi Grabnică Ajutătoare, de aceea Iţi strigăm Ţie unele ca acestea:
    Bucură-Te Maică a celor din nevoi;
    Bucură-Te Mangaietoare a celor care pătimesc;
    Bucură-Te Vindecătoare a celor bolnavi;
    Bucură-Te Nădejde a celor deznădăjduiţi;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 3
    Puterea Celui Preainalt, Te-a dăruit pe Tine ajutor spre mantuirea lumii şi nouă,celor care pierim in necazuri. Cine nu a fost izbăvit de Tine şi nu cantă Fiului Tău?Aliluia! Aliluia! Aliluia!
    Icos 3
    Avand iubire nemărginită către neamul omenesc, ce suspinuri nu ai ascultat şi nu ai şters celor care Te cheamă pe Tine, spunand cu dulce grai:
    Bucură-Te celor din necazuri, Grabnică Ajutătoare;
    Bucură-Te celor care pier, grabnică mantuire;
    Bucură-Te celor intristaţi şi necăjiţi, ascultătoare;
    Bucură-Te celor legaţi, slobozire;
    Bucură-Te, Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 4
    Din viforul necazurilor care vin asupra noastră, mantuieşte-ne Izbăvitoare a noastră, pe noi, cei care pierim. Potoleşte furtuna şi alungă necazurile ca să-I cantăm Bunului Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!
    Icos 4
    A auzit neamul omenesc de iubirea Ta faţă de creştini şi de grabnica Ta izbăvirea celor care sunt in primejdii şi care ne invaţă a-Ţi spune cu recunoştinţă aşa:
    Bucură-Te Izbăvitoare din nevoi, a neamului omenesc;
    Bucură-Te Cea care potoleşti furtunile acestei vieţi;
    Bucură-Te Cea care ne dăruieşti bucurie in necazurile noastre;
    Bucură-Te Cea Binecuvatată, Domnul este cu Tine;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 5
    Asemănandu-Te stelei celei călăuzitoare, izgoneşte bezna şi intunericul din inimile noastre păcătoase, ca văzand pe Domnul in Lumina Iubirii Tale, să-I cantăm: Aliluia! Aliluia! Aliluia!
    Icos 5
    Au văzut oamenii că le eşti Grabnică Ajutătoare in multe feluri de necazuri şi cu bucurie Iţi spun acestea:
    Bucură-Te Grabnică Ajutătoare a noastră in necazuri;
    Bucură-Te Maică Milostivă că ne scoţi din scarbe;
    Bucură-Te Izgonitoare a intristărilor noastre;
    Bucură-Te Mangaietoare a sufletelor noastre;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 6
    Propăvăduiesc ajutorul Tău şi iubirea Ta, Maică, cei vindecaţi, cei mangaiaţi, cei bucuraţi şi cei mantuiţi din necazuri şi-I cantă Fiului Tău Atotputernic: Aliluia!Aliluia! Aliluia!
    Icos 6
    Ne-a răsărit nouă Lumina Mantuirii in intunericul păcatelor care ne inconjoară, Maică şi ne-a invăţat săŢi spunem cu bucurie aşa:
    Bucură-Te, Cea care izgoneşti intunericul păcatelor;
    Bucură-Te, Cea care alungi norul mahnirii;
    Bucură-Te, Cea care luminezi intunericul sufletului;
    Bucură-Te, Cea care trezeşti sufletele noastre cu lumina bucuriei;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 7
    Noi, cei căzuţi in grea deznădejde din pricina necazurilor care ne apasă, am cugetat la Tine, Izbăvitoare şi am căpătat intărire şi mangaiere cantand Fiului Tău:Aliluia! Aliluia! Aliluia!
    Icos 7
    Minunată şi neaşteptată ni s-a arătat nouă Mila Ta cea mare, pe care am primit-o din mana Ta puternică, de aceea pretutindeni cu mulţumire Iţi spunem aşa:
    Bucură-Te Impărăteasă Preaputernică;
    Bucură-Te, Cea care ne primeşti sub ocrotirea Ta;
    Bucură-Te, Cea care ne dăruieşti apărarea Ta;
    Bucură-Te, Cea care biruieşti pe vrăjmaşii noştri;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 8
    Minune neinţeleasă văd cei sortiţi morţii şi cei care se află in felurite nevoi, că primesc fără de veste mantuire şi izbăvire de la Tine, Atot biruitoare şi-I cantă Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!
    Icos 8
    Toţi cei care vă găsiţi in intunericul necazurilor, toţi cei involburaţi de furtuna suferinţelor, alergaţi la limanul cel bland şi la ajutorul Acoperămantului Fecioarei Izbăvitoare şi-I cantaţi:
    Bucură-Te Izvorul bucuriei;
    Bucură-Te Alungarea tristeţii;
    Bucură-Te Micşorarea necazurilor;
    Bucură-Te Dătătoarea tihnei;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 9
    Toată firea omenească Te laudă pe Tine, Maică şi-Ţi cantă Ţie, Celei ce ne aduci bunătăţi in locul intristării şi-L slăvesc pe Fiul Tău cantand:
    Aliluia! Aliluia!Aliluia!

    Icos 9
    Cei inţelepţi şi iscusiţi la minte, văzand grabnica şi minunata izbăvire a celor din nevoi, s-au mirat şi Ţi-au mulţumit Ţie cu credinţă astfel:
    Bucură-Te Cea care ne intăreşti cu minunile Tale;
    Bucură-Te Cea care strici nedumerirea cu minunile Tale;
    Bucură-Te Cea care ruşinezi pe vrăjmaşi cu Puterea Dumnezeirii;
    Bucură-Te Cea care uimeşti lumea cu minunile Tale;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 10
    Mantuieşte şi miluieşte tot sufletul omenesc cel necăjit şi intristat, Tu, Cea care cu toată dragostea ii porţi de grijă, măcar că nu s-a invăţăt să cante Fiului Tău:Aliluia! Aliluia! Aliluia!
    Icos 10
    Zid tare de apărare eşti creştinilor şi oricărui suflet necăjit Izbăvitoare s-a arătat icoana Ta şi cu minuni sa preamărit in lume, iar noi smerindu-ne Iţi spunem aşa:
    Bucură-Te Povăţuitoarea noastră, Care prin sorţi Ţi-ai ales Sfantul Munte Athos;
    Bucură-Te Izbăvirea noastră, Care cu binecuvantarea Ta ai binecuvantat NoulAthos;
    Bucură-Te, Bucuria noastră, Care ne-ai dăruit icoana Ta, ca semn al unităţii plaiurilor noastre;
    Bucură-Te Veşnica noastră bucurie, care prin minunata Ta purtare de grijă ne ocroteşti cu icoana Ta;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 11
    Cantare neincetată Iţi aduc Ţie, cei care prin Tine au dobandit izbăvire şi bucurie şi Dumnezeiescului Tău Fiu Ii cantă: Aliluia! Aliluia! Aliluia!
    Icos 11
    Făclie luminoasă strălucind in negura păcatelor s-a arătat icoana Ta Izbăvitoare, şine-a invaţăt să Te lăudăm şi mulţumindu-Ţi să spunem aşa:
    Bucură-Te Cea care ne izbăveşti de foamete;
    Bucură-Te Cea care izgoneşti firea cea aducătoare de pagube in lumea plantelor;
    Bucură-Te Cea care izbăveşti de la pieire campurile, pădurile şi toată verdeaţa;
    Bucură-Te Mangaierea ţăranilor intristaţi şi binecuvantarea muncii lor;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!

    Condac 12
    Har izvorand de la icoana Ta Izbăvitoare, rau imbelşugat de vindecări ne-ai dăruit şi inimile noastre le-ai intărit cu veselie şi prin aceasta pe toţi i-ai invăţat să-Ţi cante Ţie, Maică şi Fiului Tău şi Dumnezeu: Aliluia!Aliluia! Aliluia!
    Icos 12
    Vestim mulţimea vindecărilor Tale, vestim mai presus de toate invierea copilului Anastasie şi cu glas de bucurie Iţi spunem aşa:
    Bucură-Te celor morţi – inviere;
    Bucură-Te celor omoraţi cu inima – insufleţire;
    Bucură-Te Apărătoare şi Nădejde după moartea noastră;
    Bucură-Te Cea care ne scoţi din veşnicul foc şi din moarte;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!

    Condac 13

    O! Prea cantată şi Prea iubită Maică, milostiveşte-Te şi acum, miluieşte-ne, izbăveşte-ne pe noi, cei care suntem in dureri şi suferinţe şi invaţă-ne pe noi să-I cantăm din toată inima Lui Dumnezeu, Celui Atotiertător:Aliluia! Aliluia! Aliluia!
    O! Preacantată şi Preaiubită Maică, milostiveşte-Te şi acum, miluieşte-ne, izbăveşte-ne pe noi, cei care suntem in dureri şi suferinţe şi invaţă-ne pe noi să-I cantăm din toată inima Lui Dumnezeu, Celui Atotiertător:Aliluia! Aliluia!Aliluia!
    O! Preacantată şi Preaiubită Maică, milostiveşte-Te şi acum, miluieşte-ne, izbăveşte-ne pe noi, cei care suntem in dureri şi suferinţe şi invaţă-ne pe noi să-Icantăm din toată inima Lui Dumnezeu, Celui Atotiertător:
    Aliluia! Aliluia!Aliluia!
    Icos 1
    Mulţimi de Ingeri vin, la porunca Ta Maică a noastră, să ne izbăvească pe noi din nevoi. Tu insă, primeşte de la noi această rugăciune:
    Bucură-Te Cea care pe Ingeri ii trimiţi spre mantuirea noastră;
    Bucură-Te Impărăteasa Cetelor de Sus, al căror ajutor ceresc nouă il dăruieşti;
    Bucură-Te Cea care porunceşti Ingerilor să ne păzească pe noi;
    Bucură-Te Cea care cu Oştire Ingerească ii biruieşti pe vrăjmaşii noştri;
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!
    Condac 1
    Apărătoare Doamnă apără-ne de vrăjmaşii noştri, care se indarjesc cu tărie să ne indepărteze de Domnul nostru Iisus Christos şi invaţă-ne să-Ţi cantăm cu bucurie:
    Bucură-Te Izbăvitoare care pe noi cei necăjiţi, din chinuri, din nevoi şi din moarte ne mantuieşti!

    Rugăciune către Maica Domnului pentru izbăvirea din necazuri
    O! Maică a Lui Dumnezeu, Ajutătoarea şi Apărătoarea noastră, Te rugăm, fii Izbăvitoarea noastră, că la Tine am nădăjduit intotdeauna şi cu toată inima Te chemăm: Milostiveşte-Te şi ajută-ne! Fie-Ţi milă de noi şi izbăveşte-ne! Apleacă urechea Ta şi primeşte rugăciunile noastre cele cu durere şi cu lacrimi şi precum vei vrea, linişteşte-ne şi bucură-ne pe noi! – cei care Il iubim pe Fiul Tău, Cel Fără-de-Inceput şi Dumnezeul nostru. Iţi mulţumim Maică Sfantă pentru că in toate ne eşti Grabnică Ajutătoare!
    Amin!
    ACATISTUL MAICII DOMNULUI GRABNIC AJUTATOARE

    Rugaciunile incepatoare:
    In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
    Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!
    Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!
    Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!

    Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.

    Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!
    Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!
    Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!
    Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

    Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doamne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru numele Tau.
    Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste.
    Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

    Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfinteasca-Se numele Tau, vie imparatia Ta, fie voia Ta, precum in cer si pe pamant. Painea noastra cea spre fiinta, da ne-o noua astazi, si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau.
    Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Parintilor nostri si ale tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin.

    Troparul
    Catre Nascatoarea de Dumnezeu sa alergam toti cei ce suntem in necazuri – nenorociri, nevoi – si sa cadem inaintea Sfintei sale icoane cu credinta zicand din adancul sufletului: Auzi grabnic rugaciunea noastra, Fecioara, ceea ce te-a numit “Grabnic ajutatoare” – caci, pe tine, noi, robii tai ………..te avem intru nevoi gata ajutatoare.

    Condacele si Icoasele:
    Condacul 1:
    Alesei dintre toate neamurile, Maicii lui Dumnezeu si Imparatesei celei ce ia in graba aminte la rugaciunile celor smeriti si revarsa rauri de vindecari asupra credinciosilor de la icoana sa cea Sfanta, aducem cantare de multumire!
    Iara tu – Aparatoarea cea mult milostiva apleaca-te cu buna vointa catre glasurile noastre cele de lauda si din toate nevoile slobozeste-ne pe noi, cei ce strigam spre tine: Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Icosul 1:
    Cetele ingerilor cu smerenie iti slujesc si toate puterile ceresti cu cantari neincetate te fericesc, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, ca pe ceea ce ai nascut pe Imparatul ingerilor – Hristos Dumnezeul nostru! Iar noi, pacatosii, indraznind a te urma si nepricepandu-ne dupa vrednicia te preamari, cu smerenie inteleapta iti zicem:
    Bucura-Te, salas al Dumnezeirii celei apropiate;
    Bucura-Te, mirarea cea neincetata a ingerilor;
    Bucura-Te, masa Sfanta care ne hranesti cu painea vietii;
    Bucura-Te, maslin cu rod bun, care cu untdelemnul milostivirii ungi inimile noastre;
    Bucura-Te, comoara nesecata a dumnezeiestilor daruri;
    Bucura-Te, rau pururea curgator al minunilor;
    Bucura-Te, aparatoarea celor obiditi;
    Bucura-Te, mangaierea celor intristati;
    Bucura-Te, ajutatoarea celor ce sunt in nenorociri;
    Bucura-Te, vindecatoarea celor bolnavi;
    Bucura-Te, intaritoarea celor slabanogi;
    Bucura-Te, slobozotoarea celor robiti;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 2:
    Vazand nesecata milostivirea Ta, Stapana, si multimea minunilor Tale pe care le-ai aratat si le arati prin Sfintele Tale icoane care ca niste stele de Dumnezeu luminate ai infrumusetat toata lumea ortodoxa – te rugam pe tine cu dragoste ceea ce ai inaltat neamul omenesc prin bunavointa Ta si ne inchinam Prea Cinstitului Tau Chip, cantand Fiului Tau Hristos Dumnezeu: Aliluia!
    Icosul 2:
    Aratand intelepciunea cereasca, Nascatoare de Dumnezeu, ai benevoit a hotara prin sortii pamantesti sa proslavesti icoana Ta de la Sfantul Munte Athos pe care insati – Grabnica ajutatoare – ai numit-o prin glas Dumnezeiesc care s-a auzit de la dansa, pentru ca toti vazand-o, cu cantari sa Te laude asa:
    Bucura-Te, Maica milostiva fata de noi toti inaintea lui Hristos;
    Bucura-Te, locas al Duhului Sfant;
    Bucura-Te, aratarea dragostei lui Dumnezeu fata de oameni;
    Bucura-Te, inaltarea neamului omenesc;
    Bucura-Te, palat luminos al lui Dumnezeu Cuvantul;
    Bucura-Te, ceea ce esti mai mare decat Sfanta Sfintelor;
    Bucura-Te, ceea ce ai nascut pe Mielul lui Dumnezeu;
    Bucura-Te, ceea ce ne-ai crescut spicul vietii;
    Bucura-Te, pastratoare de aur a mancarii celei nepieritoare;
    Bucura-Te, hranitoarea Hranitorului lumii;
    Bucura-Te, ce prin mijlocirea Ta nadajduim a ne mantui;
    Bucura-Te, care prin rugaciunile Tale asteptam a primi mostenirea cereasca;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 3:
    Vadind cu putere dumnezeiasca pe trapezarul Nil de la manastirea Dohiaru, cel ce umbla cu necuviinta inaintea Sfintei Tale icoane l-ai pedepsit cu orbirea si slabanogirea, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, ca nimeni sa nu indrazneasca a defaima chipul Sfintei Tale icoane, pe care cu o arvuna a binevoirii Tale, cu milostivire ai daruit-o intregului Munte Sfant al Athosului pentru ca toti locuitorii lui, cu glasuri cuvioase, sa cante Celui ce s-a nascut din Tine, Dumnezeu Cuvantul: Aliluia!
    Icosul 3:
    Avand nemarginita iubire de oameni rascumparati prin sangele Fiului Tau si Dumnezeul Nostru, Stapana prea buna, pocainta trapezarului Nil ai primit-o cu milostivire si i-ai daruit vindecare de orbire si slabanogire, pentru ca neincetat sa-Ti slujeasca Tie si sa aduca rugaciuni neincetate inaintea icoanei Tale vindecatoare zicand asa:
    Bucura-Te, odraslirea Sfanta a lui Ioachim si Ana;
    Bucura-Te, ceea ce ai nascut pe Cel ce a sfaramat capul sarpelui celui de demult;
    Bucura-Te, cea prea binecuvantata intre femei;
    Bucura-Te, ceea ce ai nascut mai presus de fire pe Mantuitorul sufletelor noastre;
    Bucura-Te, ceea ce ai unit fecioria si nasterea;
    Bucura-Te, ceea ce intre amandoua acestea Te-ai pastrat fara prihana;
    Bucura-Te, ceea ce esti marea minune a lumii intregi;
    Bucura-Te, mirarea tuturor neamurilor pamantului;
    Bucura-Te, indreptarea celor ce gresesc;
    Bucura-Te, intarirea in facerea de bine a celor ce pacatuiesc;
    Bucura-Te, pedepsitoare care nu tii minte raul, nerazbunatoare-o;
    Bucura-Te, inteleptitoare cu inima buna;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!

    Condacul 4:
    Scapand de furtunile vietii si adapostindu-se in limanul lin al mantuirii, Muntele Athos, cei adunati acolo aflau mangaiere bine facatoare si ajutor dumnezeiesc de la Sfanta Ta icoana, Nascatoare de Dumnezeu, de la care izvorasc raze de minuni si rauri de milostiviri nesecate.
    Pentru aceasta toti aceia care in pustiurile Athosului voiesc sa dobandeasca mantuire prea marind indurarile Tale de Maica, cu multumire canta lui Dumnezeu: Aliluia!
    Icosul 4:
    Auzind glas Dumnezeiesc de la Sfanta Ta icoana, Stapana, trapezarul Nil Te-a cunoscut a fi grabnica ajutatoare a tuturor care cu credinta si cu dragoste alearga catre facatorul de minuni Chipul Tau si primind de la El inteleptire in nepasarile lor si luminarea ochilor lor sufletesti, striga Tie din tot sufletul cu multumire:
    Bucura-Te, ceea ce prin pedeapsa vremelnica inteleptesti pe cei nepasatori;
    Bucura-Te, ceea ce primesti cu milostivire pocainta de la cei ce pacatuiesc;
    Bucura-Te, ceea ce indrumezi pe calea indreptarii pe cei rataciti;
    Bucura-Te, ceea ce indreptezi cu milostivire ranile pacatelor noastre sufletesti;
    Bucura-Te, ceea ce cu dragoste dojenesti pe cei ce staruie in nepasare;
    Bucura-Te, ceea ce prin amarul suferintelor trupesti ii izbavesti de chinurile vesnice;
    Bucura-Te, ceea ce potolesti valurile si framantarile patimilor;
    Bucura-Te, ceea ce intinzi o mana de ajutor celor ce se prapadesc;
    Bucura-Te, nadejdea celor fara nadejde;
    Bucura-Te, bucuria celor intristati;
    Bucura-Te, imbracamintea celor goi;
    Bucura-Te, ocrotirea celor orfani;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 5:
    Auzind vietuitorii manastirii Dohiaru cuvintele Tale cele insuflate de Dumnezeu, ti-au zidit Tie – Grabnica ajutatoare – o biserica langa Arhondaric, unde se afla icoana Ta facatoare de minuni, Prea Curata Fecioara si care mangaie pe toti credinciosii cu semnele milelor Tale.
    De aceea nu ne lipsi nici pe noi smeritii, care dupa datorie Te laudam si cantam Facatorului de minuni Dumnezeu: Aliluia!
    Icosul 5:
    Vazand raurile de minuni ce se revarsa de la Sfanta Ta icoana – Grabnic ajutatoare – toti vietuitorii Muntelui Athos alearga la ea pentru inchinare! Iara Tu, Maica Domnului, tuturor le dai dupa trebuinta fiecaruia, neimputinat, darurile milostivirii Tale, indemnandu-i pe ei cu multumire sa-Ti cante Tie:
    Bucura-Te, Maica milostivirii si a indurarilor;
    Bucura-Te, masa insufletita a Atottiitorului;
    Bucura-Te, ceea ce L-ai impreunat cu trup pe Fiul lui Dumnezeu;
    Bucura-Te, camara zamislirii celei fara de samanta;
    Bucura-Te, ceea ce ai intrupat pe Cel fara de trup;
    Bucura-Te, ceea ce ai unit pe Dumnezeu cu oamenii;
    Bucura-Te, priveliste prea dorita a celor cuviosi;
    Bucura-Te, bucuria dumnezeiasca a postitorilor;
    Bucura-Te, veselia linistita a pustnicilor;
    Bucura-Te, nadejdea puternica a monahilor;
    Bucura-Te, ceea ce biruiesti legiunile de demoni;
    Bucura-Te, ceea ce rusinezi pe vrajmasii mantuirii oamenilor;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 6:
    Muntele Athosului propovaduieste milele si minunile Tale, Prea Binecuvantata Maica Domnului nostru si luminat se infrumuseteaza cu multimea icoanelor tale, printre care icoana Ta numita “Grabnic Ajutatoare”, ca o luna plina straluceste cu raze de minuni, luminand sufletele noastre cu multimea darurilor Dumnezeiesti si facandu-ne pe noi sa cantam, marind pe Dumnezeu Cel in Treime, Cel ce Te-a proslavit pe Tine: Aliluia!
    Icosul 6:
    Prin icoana Ta, Prea Cinstita Marie, Nascatoare de Dumnezeu, stralucit-ai lumina mantuirii tuturor celor care ratacesc in intunericul pacatelor si al patimilor, si pe acesta ai numit-o: Grabnica ajutatoare pentru ca cei ce se roaga inaintea ei cu credinta si umilinta sufleteasca, sa-Ti cante Tie:
    Bucura-Te, fulger care luminezi sufletele;
    Bucura-Te, tunet care infricosezi pe cei ce se leapada de Tine;
    Bucura-Te, adapostirea lina a celor obositi de zbuciumul marii vieti;
    Bucura-Te, liman neiviforat al celor ce sunt tulburati de valurile patimilor;
    Bucura-Te, propovaduirea spre curatia sufleteasca a celor tineri;
    Bucura-Te, acoperamant si aparare a fecioriei;
    Bucura-Te, ceea ce inmoi impietrire a inimii;
    Bucura-Te, ceea ce minunat incalzesti raceala sufletului;
    Bucura-Te, ceea ce pe calea mantuirii indreptezi pe cei credinciosi;
    Bucura-Te, ceea ce-i indreptezi de la calea pieirii pe cei ce se pocaiesc;
    Bucura-Te, mijlocitoarea noastra inaintea Fiului lui Dumnezeu;
    Bucura-Te, ceea ce neincetat Il rogi sa ne miluiasca pe noi pacatosii;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 7:
    Vrand sa arati marea Ta iubire fata de neamul omenesc, Nascatoare de Dumnezeu, Prea Buna ai ales Muntele Athosului unde ai inmultit locasurile monahicesti, ca toti cei ce sunt inviforati de desertaciunile lumesti sa poata afla acolo liman lin si binefacator pentru mantuire si ajutati de Tine sa se invredniceasca de mostenirea cereasca si sa cante, impreuna cu Sfintii, Prea Sfintei Treimi: Aliluia!
    Icosul 7:
    Semne noi ale milostivirii Tale ai aratat, Stapana, prin minunata proslavire a Sfintei Tale icoane – Grabnica ajutatoare – nu numai monahilor din Muntele Athos, ci si tuturor dreptslavitorilor crestini care cu evlavie cinstesc chipul acestei icoane a Ta, ca toti sa-Ti cante:
    Bucura-Te, Maica Dumnezeului Nostru;
    Bucura-Te, ceea ce inainte si dupa nastere esti Fecioara;
    Bucura-Te, ceea ce pe Tine Te fericesc toate neamurile;
    Bucura-Te, ca Ti-a facut Tie marire Cel Puternic;
    Bucura-Te, ca a cautat spre smerenia Ta, Domnul;
    Bucura-Te, ca a binevoit asupra bunatatii Tale, Imparatul imparatilor;
    Bucura-Te, fiica binecuvantata a Tatalui Ceresc;
    Bucura-Te, Nascatoarea cea fara o cunoastere barbateasca a Fiului Celui mai inainte de veci;
    Bucura-Te, primitoare neprihanita a Duhului Sfant;
    Bucura-Te, comoara tamaduitoare a Harului Dumnezeiesc;
    Bucura-Te, infrumusetare a lumii de sus;
    Bucura-Te, aparatoarea lumii de jos;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 8:
    Calatori si trecatori suntem noi pe pamant si, dupa cuvantul Apostolului, neavand aici cetate statatoare pentru a locui, catre cine vom alerga, Stapana, in mahnirile si necazurile noastre, daca nu catre Tine, Prea Buna! Nu ne indeparta pe noi Maica lui Dumnezeu! Nu ne spune noua: nu va cunosc pe voi din pricina pacatelor voastre, ci miluieste-ne pe noi cei singuratici si lipsiti de ajutor si primeste-ne in vesnicele locasuri – Adapostitoarea noastra – ca noi cu bucurie sa cantam intru slava cereasca Imparatului Ceresc, Hristos,: Aliluia!
    Icosul 8:
    Tuturor credinciosilor le este mangaietor a privi spre icoana Ta, Prea Sfanta Stapana, in care Te vedem tinand in brate pe Pruncul cel mai dinainte de veci, pe Domnul nostru Iisus Hristos, caruia ne inchinam cu umilinta, ca Ziditorului si Dumnezeului nostru, iara Tie, adevaratei Nascatoare de Dumnezeu, cu umilinta Iti zicem:
    Bucura-Te, pururea Fecioara, care ai fost invrednicita de buna vestirea Arhanghelului Gavriil;
    Bucura-Te, mireasa pururea Fecioara;
    Bucura-Te, Maica Luminii celei prea inalte, care luminezi sufletele tuturor;
    Bucura-Te, tron insufletit al Ziditorului cerului si al pamantului;
    Bucura-Te, porumbita blanda;
    Bucura-Te, mieluseaua fara de prihana;
    Bucura-Te, pahar care reversi bucurie;
    Bucura-Te, vas nesecat al apei vietii celei fara de moarte;
    Bucura-Te, chivot al mirului celui bine mirositor al lui Iisus Hristos;
    Bucura-Te, caci prin Tine duhoarea patimilor noastre se indeparteaza;
    Bucura-Te, caci prin Tine am cunoscut pe Fiul lui Dumnezeu;
    Bucura-Te, caci prin Tine ne-am invatat a ne inchina Dumnezeului in Treime;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 9:
    Toate neamurile Te fericesc pe Tine dupa cuviinta, Nascatoare de Dumnezeu, caci de la rasarit pana la apus este laudat numele Tau! Iara vietuitorii Muntelui Athos, Te socotesc pe Tine a fi Acoperitoarea lor, caci locul acela l-ai insemnat printr-o deosebita bunavointa, savarsind multime de minuni si revarsand milele Tale cele bogate asupra celor ce salasluiesc acolo, ca ei cu multumire sa cante prin Tine, lui Dumnezeu: Aliluia!
    Icosul 9:
    Inteleptii cei mandrii de intelepciunea lor nu pot sa priceapa taina pururea Fecioriei Tale, Nascatoare de Dumnezeu, nici nu pot sa lamureasca puterea facatoare de minuni ce se revarsa de la prea cinstitele Tale icoane, spre tamaduirea celor suferinzi si spre orice folos sufletesc sau trupesc pentru oameni! Iara noi, marturisindu-te pururea Fecioara cu toata credinta si fara de indoiala, ne inchinam icoanei Tale Sfinte si Iti zicem acestea:
    Bucura-Te, auzirea cea cu indoiala celor necredinciosi;
    Bucura-Te, lauda cea de cinste a celor credinciosi;
    Bucura-Te, ceea ce din pantece curat pe Hristos fara de intinaciune L-ai nascut;
    Bucura-Te, ceea ce in timpul nasterii cheile fecioriei nu le-ai sfaramat;
    Bucura-Te, Maica si Fecioara, Prea Binecuvantata;
    Bucura-Te, Nascatoare de Dumnezeu proslavita;
    Bucura-Te, lauda fecioarelor;
    Bucura-Te, bucuria neincetata a maicilor;
    Bucura-Te, Una fara de prihana si Una intre femei;
    Bucura-Te, ceea ce ai nascut pe Cel Fagaduit – Zdrobitorul capului sarpelui;
    Bucura-Te, ceea ce ai izbavit de osanda veche pe stramosii cei cazuti;
    Bucura-Te, ceea ce prin nasterea Ta ai deschis oamenilor Raiul cel inchis;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 10:
    Lucrand la mantuirea oamenilor iubitori de Hristos ai binevoit Nascatoare de Dumnezeu, sa alegi Muntele Athosului, pentru a fi locuit de monahi si ai zis prin vedenie primului pustnic al Athosului, prea cuviosului Petru: “Sa fie muntele acesta totdeauna locuinta monahilor”, mangaindu-l cu fagaduinta buna ca vei fi ajutatoarea tuturor celor ce isi vor petrece viata acolo in chip minunat placut lui Dumnezeu, daruindu-le cele de cuviinta si izbavindu-l de toate necazurile ca neincetat sa cante lui Dumnezeu: Aliluia!
    Icosul 10:
    Zid de aparare esti Fecioara pentru toti monahii drept credinciosi, pastratorii fecioriei si a curatiei! Pentru aceasta ai hotarat ca Muntele Athos ales de Tine, sa fie neprimitor femeilor, ca locuitorii monahi sa vietuiasca acolo fara ispita pacatului, punandu-si in Tine singura lor nadejde de mantuire, dupa Dumnezeu, si sa cante Tie unele ca acestea:
    Bucura-Te, floare nevestejita a curatiei;
    Bucura-Te, crin campenesc al curatiei;
    Bucura-Te, sfesnic purtator de lumina cereasca care luminezi pe ravnitorii curatiei;
    Bucura-Te, scriptura a intelepciunii Dumnezeiesti, care inteleptesti pe pastratorii fecioriei;
    Bucura-Te, mijlocitoarea mantuirii pentru monahii ce isi petrec viata dupa Dumnezei;
    Bucura-Te, acoperitoarea si aparatoarea locuitorilor si pustnicilor Muntelui Athos;
    Bucura-Te, ceea ce reversi bucurie binefacatoare in inimile iubitoare de Dumnezeu;
    Bucura-Te, ceea ce dai mangaiere duhovniceasta sufletelor celor amarate;
    Bucura-Te, hranitoarea cea buna a fecioarelor si a orfanilor celor fara de mama;
    Bucura-Te, ceea ce Dragostea Mirelui Celui fara de moarte indulcesti cetele cele feciorelnice;
    Bucura-Te, puternica ajutatoare in greaua lupta cu patimile trupesti;
    Bucura-Te, neadormita supraveghetoare a asezamintelor celor monahicesti;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 11:
    Smerita noastra cantare ce Ti-o aducem din plinatatea dragostei si a osardiei, n-o trece cu vederea, Prea Curata, si nu Te intoarce de la noi, cei intinati cu multe pacate, si ajuta-ne noua Prea Buna, sa ne curatim prin pocainta si sa sporim in viata curata si placuta lui Dumnezeu, avandu-te pe Tine ajutatoare si intrumatoare in staruinta ca, dupa vrednicie si dreptate, sa putem a canta Domnului: Aliluia!
    Icosul 11:
    Sfanta Ta icoana, Nascatoare de Dumnezeu, neclintit straluceste prin razele minunilor tale si pe toata lumea o lumineaza, gonind toata lucrarea vrajmasa cu puterea lui Dumnezeu ce se revarsa de la ea! Pentru aceasta ne bucuram si noi pacatosii avand un astfel de zalog al Bunavointei Tale fata de noi. Grabnica ajutatoare cu multumire strigam Tie:
    Bucura-Te, raza a soarelui ce nu apune;
    Bucura-Te, aurora zilei cele neinserate;
    Bucura-Te, ceea ce ai rasarit dimineata mantuirii noastre;
    Bucura-Te, ceea ce ai nascut pe Mirele cel fara de moarte al sufletelor noastre;
    Bucura-Te, ceea ce implinesti dorintele noastre cele placute lui Dumnezeu;
    Bucura-Te, ceea ce in scarbe si in necazuri te grabesti spre ajutorul nostru in bine;
    Bucura-Te, Rai inchipuit de minte, plin de mangaiere duhovniceasca;
    Bucura-Te, ceea ce din plinatatea Ta si noua ne izvorasti picaturi de mangaiere;
    Bucura-Te, ceea ce racoresti vapaia patimilor noastre;
    Bucura-Te, ceea ce cu osardie dai o binefacatoare stare sufleteasca celor ce o cauta;
    Bucura-Te, ceea ce mult iubesti pe toti cei in curatia fecioriei vietuiesc;
    Bucura-Te, ceea ce prin vise si vedenii cercetezi pe alesii lui Dumnezeu;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 12:
    Harul lui Dumnezeu care salasluieste in Sfanta Ta icoana, numita de Tine – Grabnica ajutatoare – Stapana, atrage catre ea pe toti cei intristati si impovarati si nu deserti se intorc ei de la acest izvor al milelor si indurarilor Tale Nascatoare de Dumnezeu! In scarbe – bucurie, in napaste – apare, in boale – vindecare fara plata primind de la facatorul de minuni chipul Tau, Prea Buna Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, si cu multumire canta datatorului de bine Dumnezeu: Aliluia!
    Icosul 12:
    Cantand minunile Tale, Stapana, si mare mila Ta fata de neamul omenesc, stim ca nevrednici suntem sa Te preamarim pe Tine, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara asemanare decat Serafimii, dar nadajduind spre nemarginita milostivire a Ta, Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu smerenie aducem Tie cantarile acestea:
    Bucura-Te, adapostirea lina a celor care se nevoiesc in buna cinstire;
    Bucura-Te, prea dulce convorbire a celor tacuti;
    Bucura-Te, bucurie binefacatoare a celor ce vietuiesc prin munti si prin pustietati;
    Bucura-Te, tainica inteleptire a robilor lui Dumnezeu ce in taina locuiesc in lumea aceasta;
    Bucura-Te, impacarea cu Dumnezeu a pacatosilor ce se pocaiesc;
    Bucura-Te, conducatoarea cea mai mare a Muntelui Athos;
    Bucura-Te, ceea ce acolo l-ai luminat pe Petru, iubitorul de posturi, prin vedenia Ta;
    Bucura-Te, ceea ce l-ai daruit cu multe binefaceri pe Atanasie cel inteleptit de Dumnezeu prin aratarea Ta;
    Bucura-Te, ceea ce multi cuviosi ai Athosului l-ai proslavit cu slava cereasca;
    Bucura-Te, ceea ce locuitorilor muntelui aceluia o deosebita dragoste le-ai aratat;
    Bucura-Te, vindecatoarea fara plata a trupurilor noastre;
    Bucura-Te, calauzitoarea sufletelor noastre catre Imparatia cea prea inalta;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Condacul 13: (acest condac se zice de trei ori)
    O! Cea de toti cantata Maica, ceea ce te-ai numit Grabnica Ajutatoare, intru icoana Ta, Nascatoare de Dumnezeu, Marie! Primeste cu mila aceasta putina rugaciune a noastra, pe care ti-o aducem cu osardie, cu credinta si cu dragoste, si roaga pe Treimea cea pururea inchinata, sa ne izbaveasca de ghena cea de foc, de intunericul cel de nepatruns si de munca cea vesnica! Ca prin mijlocirea Ta sa mostenim Imparatia Cerurilor si sa ne invrednicim cu Sfintii a canta lui Dumnezeu: Aliluia!
    O! Cea de toti cantata Maica, ceea ce te-ai numit Grabnica Ajutatoare, intru icoana Ta, Nascatoare de Dumnezeu, Marie! Primeste cu mila aceasta putina rugaciune a noastra, pe care ti-o aducem cu osardie, cu credinta si cu dragoste, si roaga pe Treimea cea pururea inchinata, sa ne izbaveasca de ghena cea de foc, de intunericul cel de nepatruns si de munca cea vesnica! Ca prin mijlocirea Ta sa mostenim Imparatia Cerurilor si sa ne invrednicim cu Sfintii a canta lui Dumnezeu: Aliluia!
    O! Cea de toti cantata Maica, ceea ce te-ai numit Grabnica Ajutatoare, intru icoana Ta, Nascatoare de Dumnezeu, Marie! Primeste cu mila aceasta putina rugaciune a noastra, pe care ti-o aducem cu osardie, cu credinta si cu dragoste, si roaga pe Treimea cea pururea inchinata, sa ne izbaveasca de ghena cea de foc, de intunericul cel de nepatruns si de munca cea vesnica! Ca prin mijlocirea Ta sa mostenim Imparatia Cerurilor si sa ne invrednicim cu Sfintii a canta lui Dumnezeu: Aliluia!

    Apoi se zice iarasi Icosul 1:
    Cetele ingerilor cu smerenie iti slujesc si toate puterile ceresti cu cantari neincetate te fericesc, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, ca pe ceea ce ai nascut pe Imparatul ingerilor – Hristos Dumnezeul nostru! Iar noi, pacatosii, indraznind a te urma si nepricepandu-ne dupa vrednici a te preamari, cu smerenie inteleapta iti zicem:
    Bucura-Te, salas al Dumnezeirii celei apropiate;
    Bucura-Te, mirarea cea neincetata a ingerilor;
    Bucura-Te, masa Sfanta care ne hranesti cu painea vietii;
    Bucura-Te, maslin cu rod bun, care cu untdelemnul milostivirii ungi inimile noastre;
    Bucura-Te, comoara nesecata a dumnezeiestilor daruri;
    Bucura-Te, rau pururea curgator al minunilor;
    Bucura-Te, aparatoarea celor obiditi;
    Bucura-Te, mangaierea celor intristati;
    Bucura-Te, ajutatoarea celor ce sunt in nenorociri;
    Bucura-Te, vindecatoarea celor bolnavi;
    Bucura-Te, intaritoarea celor slabanogi;
    Bucura-Te, slobozotoarea celor robiti;
    Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    si Condacul 1:
    Alesei dintre toate neamurile, Maicii lui Dumnezeu si Imparatesei celei ce ia in graba aminte la rugaciunile celor smeriti si revarsa rauri de vindecari asupra credinciosilor de la icoana sa cea Sfanta, aducem cantare de multumire!
    Iara tu – Aparatoarea cea mult milostiva apleaca-te cu buna vointa catre glasurile noastre cele de lauda si din toate nevoile slobozeste-ne pe noi, cei ce strigam spre tine: Bucura-Te, prea buna si grabnic ajutatoare – ceea ce rugaciunile noastre toate spre bine le implinesti!
    Dupa aceea zicem aceasta rugaciune:
    RUGACIUNE:
    Prea Binecuvantata Stapana, Pururea Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce ai nascut pe Dumnezeu Cuvantul mai presus de fire, pentru mantuirea noastra si Te-ai aratat ca o mare a darurilor Dumnezeiesti si rau pururea curgator al minunilor si reversi bunatati celor ce cu credinta alearga catre Tine!
    Cazand inaintea Chipului Tau cel Minunat, ne rugam Tie prea buna Maica a Iubitorului de oameni Stapana! Revarsa asupra noastra milele Tale cele bogate si grabeste a implini rugamintile noastre pe care le aducem Tie Grabnica ajutatoare care ne sunt de folos, mangaiere si mantuire pentru fiecare randuindu-le.
    Cerceteaza cu harul Tau Prea Milostiva Stapana pe robii Tai si daruieste celor inviforati liniste, celor legati slobozire si pe toti mangaie, care sunt intristati de felurite necazuri!
    Izabaveste, Prea Milostiva Stapana, toate orasele si satele de foamete, de boale, de cutremur, de potop, de foc, de sabie, si de orice alta nenorocire sau pedeapsa vremelnica sau vesnica, indepartand, prin indrazneala Ta de Maica, toata mania lui Dumnezeu!
    Slobozeste pe robii Tai de slabanogire sufleteasca, de tulburarea patimilor si a caderilor in pacat, ca fara impiedicare, vietuind in veacul acesta, intru toata buna cinstire a Ta, sa ne invrednicim de vrednicile bunatati prin Harul si iubirea de oameni ale Fiului Tau si Dumnezeului nostru, caruia sa cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, impreuna cu Cel fara de Inceput al sau Parinte si cu Prea Sfantul Duh, acum si pururea si-n vecii vecilor! Amin!

    DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VA BINECUVANTEZE ASA CUM NOUA NE-A AJUTAT. DOAMNE AJUTA!!!

  68. DOAMNE AJUTA
    CITESC DE FF MULTZI ANI RUGACIUNEA SF. MARTA , 9 SAPTAMANI , NU POT AICI UNDE STAU , SA APRIND CANDELA SAU LUMANARI …SHI MA ROG ASHA .
    CE SA FAC , FAC CE SE POATE
    ACASA , IN ROMANIA , AM CANDELA APRINSA ZI SHI NOAPTE , LUMANARI …
    CITESC SI MA ROG IN LINISHTE …
    MA ROG CUM POT … DAR MA ROG , MULT , SEARA DUPA ORA 20..
    SHI CELE 15 JOI ALE SF RITA .. CARE SE INCEP , MAI ALES IN PRIMA JOI A LUNII FEBRUARIE , SHI SE CITesc 15 joi , pana in luna mai , cand este ziua sfintei ( 22 MAI )…
    am citit ,,la taifas.ro , , nishte rugaciuni ff bune .
    DOAMNE AJUTA
    RODICA-SHTEFANIA , RE, ITALIA (
    RUGATZI-VA SHI PTR . MINE , am cancer , diabet , operatzii 3 , iradiere )

  69. CRISTINA FELICIA zice:

    Mare bucurie sa observ ca atat de multi oameni inca se roaga.Credinta e vie in inimile noastre si nu ma mira sa citesc despre atat de multe impliniri.
    Eu ma rog Sfintei Marta in fiecare zi de marti.Am citit undeva ca sfintii ne aleg pe noi si nu invers…cert este ca dupa ce se termina cele 9 zile de marti,imi lipseste.
    Prima data cand am auzit de ea eram intr un moment greu al vietii.Exact in ultima saptamana mi s a implinit visul desi era foarte dificil de realizat.De atunci viata mea s a schimbat in bine,Sf.Marta mi a deschis un drum extraordinar la care abia aveam curajul sa visez.
    Credeti cu tarie si va va ajuta!

  70. Dana zice:

    Si eu am citit rugaciunea Sfintei Marta si dorinta mi s-a indeplinit.
    Multumesc pe aceasta cale Sfintei Marta, Fecioarei Maria si Bunului Dumnezeu.

  71. Mona zice:

    Am promis (si promisiunea trebuie tinuta) sa va fac cunoscuta aceasta rugaciune, cu toate ca se stie de ea, rugaciunea este foarte puternica. Este vorba despre rugaiunea “Sfintei Marta”.

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostru si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.

    Amin!

    Sper sa va fie cu folos.
    Doamne ajuta!

  72. elena zice:

    Elena aceasta rugaciune se spune 9 marti la rand cu o lumanare alba aprinsa dupa 9 marti se publica rugaciunea: Sfanta Marta,ma indrept catre tine plin de incredere,cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Sper a-ti arata recunostinta mea,iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta di Betania.Te implor,roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi,astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate,precum ai infrant balaurul care zacea la picioarele tale. Tatal nostru si Nascatoarea(de 3 ori) Sfanta Marta roaga-te pentru mine si familia mea.

  73. Adrian zice:

    Dragă Rodica-Ștefania

    Am rămas impresionat de mesajul tău pentru că și eu am pe cineva drag din familie foarte bolnav. O să mă rog pentru tine pentru ca bunul Dumnezeu să te vindece și să-ți mai dea o șansă pentru că meriți să te bucuri în continuare de viață. Trebuie mai ales să ai încredere că poți să te vindeci iar rugăciunile,pe lângă tratamentele medicale pot face mari minuni. Dumnezeu să te binecuvânteze.

  74. elena zice:

    RUGACIUNEA SFINTEI MARTA

  75. elena zice:

    RUGACIUNEA SFINTEI MARTA Aceasta rugaciune se spune 9 zile de marti la rand,avand o lumanare alba sfintita (eu nu am avut-o sfintita)aprinsa..Rugaciunea este atat de puternica,incat se va primi lucrul cerut oricat ar fi de greu .Mie s-au implinit noua saptamani marti si acum public rugaciunea.Dorintele mele nu s-au implinit inca, dar am toata increderea ca se vor realiza!Eu nu am facut rugaciunea numai martea, ci in fiecare zi, m-am rugat la sfanta Marta. Sfanta Marta,ma indrept catre tine plina de incredere,cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Sper a-ti ajuta recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac recunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele,In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania.Te implor,roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi,astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum(aici se spune dorinta).Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta ,infrange orice greutate,precum ai infrant balaurul care zacea la picioarele tale. Tatal nostru si Nascatoarea(de 3 ori) Sfanta Marta roaga-te pentru mine si familia mea. Amin.

  76. Ionut zice:

    Am citit ugaciunea sf marta de acum 2luni in urma dar nu mia indeplinit dorinta trebuie sa tin numai de cat post? Sau o lumanare aorinsa ast msj va rog pe id_ul ionut_blondw90 sau mai bn la nr mew 0754828938 va rog datimi msj p nr mew chiar vreaw sa stiu

  77. alina zice:

    buna fetelor…vreau sa intreb ceva daca citesc rugaciunea martea si o citesc si in fiecare zi ca pe o rugaciune are ceva?io am mai citit rugaciunea acuma vreo 2 ani si sa implinit dorinta acuma vreau so citesc iar…astept un rasp

  78. alina zice:

    Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
    In a 9 zi, publicati rugaciunea.
    Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
    Rugaciunea: „Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amen!II
    Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
    Amen!
    Se spune de 9 ori „Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
    Amen!

  79. Ionut zice:

    Alina vreau sa te intreb,cand sami pun dorintele?imi poti ds nr tau sa te intreb mai multe despre aceasta rugaciune..

  80. alina zice:

    io am zis dorintele de fiecare data cand am spus rugaciunea adik in cele 9 zile…

  81. Ionut zice:

    Alina si sa indeplinit dorintele toate??vreau sa te intreb trebuie sa tin post sau se indeplinesc si asa.ast msj te rog.

  82. carmen cristiana zice:

    M-am rugat la Sfânta Marta din Bretania de 4 ori, și de fiecare dată m-a ajutat pentru ceea ce m-am rugat. Rugăciunea este foarte puternică și așa cum am promis vă fac cunoscută această rugăciune sau dacă ați auzit despre ea, aveți încredere și multă credință și întotdeauna se va realiza ceea ce vă doriți. Rugăciunea Sfintei Marta se spune 9 zile de MARȚI la rând, având o lumânare sfințită (le cumpăr întotdeauna din biserică) aprinsă. Aceeași dorință se spune 9 marți la rând.
    „Sfânta MARTA, mă îndrept către tine plin(ă) de încredere, cerându-ți ajutor. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini când mi-e greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să o fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog cu umilință să-mi aduci alinare în suferințele și dorințele mele.
    În numele negrăitei bucurii care ți-a cuprins inima când i-ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe DUMNEZEU în inimi, astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșeste acum (aici spune-ți dorința……………………………).
    Te implor ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutate, precum ai înfrânt balaurul care zace la picioarele tale.
    Tatăl nostru și Născătoarea (de 3 ori).
    Sfânta MARTA, roagă-te pentru mine și familia mea.
    Amin!”
    Să vă fie cu ajutor. Aveți încredere și credință.
    Doamne ajută!

  83. anca zice:

    Eu ma indrept in a 5 saptamana la Sf Marta….si deja dorinta mea.incet incet incepe a fi ascultata nu vreau sa imi pierd speranta ca ma va ajuta pana la sfarsit,desii situatia inca e tulbura ( e vorba de o tulburare sentimentala ) speer ca lucrurile in final sa se aseze,recunosc ca la mici respingeri pe care le primesc cu parere de rau ma mai rasvratesc,si zici ca sigur pe mine nu ma va ajuta dar instantaneu primesc linistea sufleteasca si curajul de a merge inainte,eu una am sa va tin la curent cu ce se va intampla si promit sa dau lumii intregi veste despre sf Marta si multumire ei!..Si Sf Anton,o rugaciune foarte puternica ,,,,Aveti CREDINTA si RABDARE, nu va pierdeti speranta ….ajutorul nu inatarzie sa apara…Laudat sa fie Isus si Maria in vecii vecilor Amin

  84. anca zice:

    Eu ma indrept in a 5 saptamana la Sf Marta….si deja dorinta mea.incet incet incepe a fi ascultata nu vreau sa imi pierd speranta ca ma va ajuta pana la sfarsit,desii situatia inca e tulbura ( e vorba de o tulburare sentimentala ) speer ca lucrurile in final sa se aseze,recunosc ca la mici respingeri pe care le primesc cu parere de rau ma mai rasvratesc,si zici ca sigur pe mine nu ma va ajuta dar instantaneu primesc linistea sufleteasca si curajul de a merge inainte,eu una am sa va tin la curent cu ce se va intampla si promit sa dau lumii intregi veste despre sf Marta si multumire ei!..Si Sf Anton,o rugaciune foarte puternica ,,,,Aveti CREDINTA si RABDARE, nu va pierdeti speranta ….ajutorul nu inatarzie sa apara…Laudat sa fie Isus si Maria in vecii vecilor Amin

  85. anca zice:

    Revin din pacate cu o veste nu asa buna…..ma indrept dpre a 6a marte la Sf Marta,si lucrurile s-au inrautatiti,nu stiu ce sa zic pobabil eu nu merit sa fiu ascultata ….o voi continua pana gat si apoi voi vedea…:|…

  86. elena zice:

    buna vreau sa stiu si eu nu ma pot casatori dar cred ca sfinta marta ma va ajuta.

  87. Daniela zice:

    Rugaciune catre Sfanta Fecioara din Juquila

    Maica Iubita, Sfânta Fecioara din Juquila, fecioara a sperantei nastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca în aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata naostra a aluat-o razna, nu ne abandona. Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi în toate drumurile noastre, acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si pâinea care le-a fost luata da-le-o înapoi. Fii lânga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de price tip de pacat. AMIN.Îti multumim Fecioara de Juquila pentru toate favorurile facute. AMIN. Apoi de 9 ori se spune „Bucura-te Marie. Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine, Binecuvântata esti tu între femei si Binecuvântat este rodul pântecelui tau ISUS. Sfânta Marie Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si în ceasul mortii noastre. AMIN. Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rând, aprinzând o lumânare alba. În a 9-a zi publica rugaciunea sa fie de folos si altora. Pune 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile-ele se vor împlini chiar daca nu îti vine sa crezi.

    Sa va fie de ajutor.

  88. Tina zice:

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostrum si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.Amin!

  89. mariana zice:

    buna vreau sa intreb numai.decit.poti.tine.post.sau.se.poate.si.asa.de.zis.am.inceput.si.eu.so.zic.sper.sa.aiba.efect.doamne.ajuta

  90. anca zice:

    Nu trebuie sa fiti dezamagiti daca nu se indeplineste…eu am tinut 8 marti la sf Marta si nu sa indeplinit nimic…din contra au mers lucrurile mai rau…dar probabil rugaciuniile mele au ajuns undeva si nu sunt lasate fara rost…probabil nu a fost momentul

  91. larisa zice:

    buna,eu am terminat azi cea de a noua marti si inca nicio schimbare,de ce? nu mi sa implinit nimic :(

  92. larisa zice:

    buna,eu am terminat azi cea de a noua marti si inca nicio schimbare,de ce? nu mi sa implinit nimic :( am facut 9 zile si sfanta rita, 9 zile si sfanta juquila si 9 marti sfantul anton de padova si nimic,niciun rezultat si sunt o mare credincioasa :((((

  93. anca zice:

    probabil nu e pentru tine ceea ce ai cerut…niciodata nu ne putem bate cu pumnul in piept ce mare credinciosi suntem noi,,,,dar stai linistita ca rugaciunile tale sunt puse la loc bun si va avea grija cel de sus sa iti fie recunoscator pt toate rugiile aduse..ai credinta si nu uita…INCERCARI! Dzeu ne mai trimite si incercari sa vada daca nu ne da,mai ne rugam?…ai mare grija capul sus si totul va fi bine

  94. larisa zice:

    Ma rog mereu,in fiecare dimineata si seara,am fost la biserici,m-am spovedit,m-am impartasit,chiar daca rugaciunile nu da roade acum,poate va da mai tarziu sau cand Dumnezeu va vrea iar rugaciunile nu am sa le las in viata mea caci fara ele ma simp un nimic. Dumnezeu sa ne ajute pe toti. Multumesc Anca ca mi-ai raspuns. Am o rugaciune puternica care as vrea s-o impartasesc cu voi…
    ugaciune Facatoare de Minuni, nu va costa nimic sa incercati si veti vedea ca asa este

    Se spune zilnic timp de 10 zile si in fiecare zi se spune de 5 ori, cu 3 lumanari aprinse in casa.Este importanta sinceritatea
    Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:
    Pina cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant? Pina cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni? Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant?
    Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Isus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu.
    Roaga-te Fecioara pentru Sfinta Biserica pentru propavaduirea evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, pentru orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti, pentru credinta, pentru salvarea celor care au ratacit la secte, pentru cei raposati.
    Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta.
    Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele fiinte ranite atat de mult de vrajmas.
    Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele X… (rostiti acum necazurile care le aveti si dorintele pe care sa vi le implineasca Maica Domnului cu toata sinceritatea)

    Slava Tatului si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor.
    Amin

  95. larisa zice:

    Inainte de a citi aceasta rugaciune aprinde-ti o candela sau o lumina la Sf.Apostoli Petru si Pavel.
    „O Voi,Sfintilor Apostoli Petru si Pavel,care pasii Domnului nostru Iisus Hristos ati urmat si buna Sa invatatura i-ati ascultat,iar de la El ati primit darul de a face semne si minuni pentru ajutorul celor aflati in nevoie, ajutati-ma va rog si pe mine, ca sa am pace in casa, minte limpede si intelepciune in afaceri, ca sa prosper, sa am bogatie si eu, ca sa-i pot ajuta la rindul meu, pe cei flaminzi ,pe fara acoperis si pe cei slabi.
    Imi pun toata nadejdea in voi, Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, iar asa cum arde candela / lumina aceasta inchinata voua, asa sa arda si nestiinta mea si piedicile pe care altii oameni rai, mi le pun in afaceri.
    Cu aceasta sfinta lumina, invoc marea putere a lui Dumnezeu si chem pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel cu Spiritele Luminii, pentru a ma ajuta, pentru a-mi da sanatate
    si intelepciune,pentru a ocroti aceasta casa, de farmece, de invidie si de rautate.
    Te implor si de rog sa ma ajuti Sfinte Apostole Petru si Pavele, ca sa-mi pastrezi serviciul, ca nici boala
    si nici oboseala sa nu ma biruie, pentru ca pe veci, slujba mea sa fie sigura si stabila.
    Preasfinta Treime:-Tata,Fiule si Sfinte Spirite, ajutati-mi ca vointa si puterea mea sa nu-mi scada, si ca nimic sa nu ma insele in cele ce vreau sa fac;ca munca mea si succesul, sa-mi mearga pe acelasi drum.
    Sfinte Duhule,daca cineva imi vrea raul, intoarce-l asupra lui,sa ma lase in pace si sa si-o faca cu mina lui. Acesta mi-e vointa, faca-se voia Ta Doamne, pentru binele meu. Amin.
    Slava Tie, Dumnezeului nostru ,datatorului nostru de bine, in vecii-vecilor. Slava Tie….
    Apoi citeste cintarile acesta care urmeaza:
    „Pe cei ce impreuna cu oamenii s-au aratat mai inainte ingereste cugetind si acum cu ingerii fiind,cu cintari
    ingeresti si lui Dumnezeu cuvincioase,sa-i laudam pe intai statatorii apostolilor, ca pe cei ce sunt izbavitorii
    sufletelor noastre, cintind:- Bucurati-va Sfintilor Apostoli Petru si Pavel a lui Hristos!”
    „O, preadulce Petru si preaiubite Pavele,ca cei care sunteti parintii cucerniciei noastre, primiti de la noi aceasta scurta cintare (si rugaciune), ca pe o gingurire de prunci mici,si slavei celei vesnice invredniciti pe cei care viersuiesc voua si lui D-zeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!” .Slava Tatalui si Fiului si Sfintului Duh. Amin.
    TATAL NOSTRU APOI CREZU SI TOPARUL IAR LA FINAL ACATISTUL
    Crezul

    Cred intru Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul,
    Facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor.
    Si intru Unul Domn Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu,
    Unul-Nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii.
    Lumina din Lumina,
    Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, iara nu facut;
    Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut;
    Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire
    S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara,
    Si S-a facut om;
    Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat;
    Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi;
    Si S-a inaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui;
    Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii,
    A caruia imparatie nu va avea sfarsit.
    Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata Facatorul,
    Carele de la Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si slavit,
    Carele a grait prin prooroci.
    Intru Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica;
    Marturisesc Un Botez, spre iertarea pacatelor;
    Astept invierea mortilor;
    Si viata veacului ce va sa vie.
    Amin!

  96. larisa zice:

    Rugaciune pentru gasirea sufletului pereche

    Doamne Dumnezeule,
    Te rog pe Tine şi pe îngerii iubirii să mă ajutaţi să am o relaţie minunată de dragoste cu sufletul meu pereche. Vă rog să mă îndrumaţi să-mi găsesc sufletul pereche, să mă ajutaţi să-l întâlnesc şi să ne bucurăm unul de altul cât mai curând. Vă cer ajutorul pentru a crea condiţiile să pot avea această minunată relaţie sufletească chiar acum. Vă rog să mă ajutaţi să-mi vindec orice blocaje mentale, trupeşti sau emoţionale, care m-ar face să mă tem de iubirea cea mare. Vă rog să mă ajutaţi să aud şi să urmez îndrumările divine ce-mi vor permite să găsesc şi să mă bucur de această relaţie sufletească. Ştiu că sufletul meu pereche mă caută cu aceeaşi ardoare cu care şi eu îl caut pe el. Amândoi vă rugăm să ne ajutaţi să ne întâlnim, să ne cunoaştem şi să acceptăm binecuvântările marii iubiri.
    Mulţumesc.
    © 2014 Microsoft Condizioni Privacy e cookie Sviluppatori Italiano

  97. larisa zice:

    Rugaciunile Sf Brigita

    Cele 15 rugaciuni comunicate Sfintei Brigitta de Mantuitorul, impreuna cu fagaduintele, au fost aprobate la 31 mai 1862 de catre Papa Pius al IX-lea.

    INTRODUCERE

    Sfanta Brigitta a Suediei s-a nascut in anul 1303, la Finstad intr-o familie aristocrata. Fiind constransa de tata, s-a casatorit la numai treisprezece ani cu Ulf Guklmarsson, un cavaler foarte pios. Au avut impreuna opt copii.
    Dupa moartea sotului (1344) a parasit castelul in care locuia si si-a impartit averea saracilor. In acelasi an a avut o viziune a lui Isus rastignit pe cruce, Care i-a cerut sa-I devina sotie prin participarea la durerile Sale si la reformarea vietii spirituale in Biserica.
    in 1346 a fondat o manastire la Vadstena in Suedia, pe care a parasit-o in 1349 pentru a merge la Roma, unde a trait in saracie, rugaciuni si mortificari pana la sfarsitul vietii sale pamantesti, in anul 1373.
    Sfanta Brigitta a avut multe viziuni ale Patimilor Mantuitorului, precum si a Maicii Sfinte indurerate. Aceste scrieri ale viziunilor sunt considerate o capodopera a literaturii suedeze. Ea ne-a mai lasat si o serie de rugaciuni de recitat, unele pentru un an, iar altele pentru doisprezece ani. Va redam aceste rugaciuni impreuna cu promisiunile lui Isus pentru cei ce le vor rosti.

    CELE CINSPREZECE RUGACIUNI REVELATE SFINTEI BRIGITTA

    Facand aceste rugaciuni in fiecare zi, se recita intr- un an, de atatea ori Tatal nostru si Bucura-te MArie de cate ori Isus a fost lovit in timpul dureroasei Sale Patimi.

    Sfanta Brigitta a scris:
    „Iubite frate in Cristos, eu eram cufundata in cele mai mari amaraciuni ale vietii: durerea, boala, saracia si parasirea din partea celorlalti, ma apasau greu. Am citit cu mult drag aceste rugaciuni in fiecare seara. Viata mea s-a transformat in mod miraculos. Domnul, care este fidel promisiunilor facute, m-a umplut de bucurie, de bogatie si de consolatii.
    Ceea ce a facut Isus Cristos pentru mine, o pacatoasa mizerabila, va face si pentru tine, iubite frate. Citeste in fiecare zi aceste rugaciuni!”

    Promisiunile lui Isus

    Santa Brigitta L-a rugat multa vreme pe Isus sa-i spuna cate lovituri a primit in timpul amarelor Sale suferinte.
    Intr-o zi a anului 1350, fiind ingenunchiata in fata Crucifixului din Capela Santului Sacrament a Bisericii Sfantului Paul din Roma, Mantuitorul i-a aparut si i-a zis:
    „Fiica mea, am primit pe Trupul meu 5480 de lovituri. Daca vrei sa le onorezi, spune de 15 ori Tatal nostru si de 15 ori Bucura-Te Marie in fiecare zi, insotite de urmatoarele rugaciuni (pe care I le-a incredintat), timp de un an. Dupa ce s-a incheiat acest an, tu ai onorat fiecare dintre aceste rani.”
    Isus i-a mai spus:
    „Cel ce va recita aceste rugaciuni timp de un an:
    – va elibera din Purgatoriu 15 suflete din neamul sau;
    – 15 drepti din neamul sau vor primi harul statorniciei;
    – 15 pacatosi din neamul sau se vor converti;
    – va atinge cele dintai trepte ale desavarsirii;
    – cu 15 zile inainte de moarte va primi Pretiosul Meu Trup, care-l va elibera de moartea vesnica si va bea Presfantul Meu Sange, care-l va feri de setea vesnica;
    – cu 15 zile inainte de moarte, va fi cuprins de o mare cainta pentru propriile pacate si va avea o mare cunostinta a greselilor sale;
    – Eu voi pune semnul Crucii Mele triumfatoare inaintea lui, pentru a-l ajuta si a-l apara in lupta cu dusmanul cel rau;
    – inainte de moartea sa, voi veni la el impreuna cu Preaiubita Mea Mama;
    – voi primi cu mila sufletul lui si il voi duce la bucuriile vesnice;
    – in Cer va putea bea din izvorul Dumnezeirii Mele, pe care o impartasesc numai celor care spun aceste rugaciuni;
    – chiar daca cineva ar fi trait in pacat de moarte timp de 30 de ani, deindata ce va face aceste rugaciuni sau isi va propune sa le faca, Eu ii voi ierta toate pacatele, il voi apara de ispite, ii voi ocroti cele cinci simturi, il voi feri de o moarte grabnica si ii voi salva sufletul de osanda vesnica;
    – va primi tot ceea ce va cere lui Dumnezeu si Preasfintei Fecioare;
    – daca cineva ar fi trait numai dupa vointa proprie si ar fi trebuit sa moara in ziua urmatoare, dar va recita aceste rugaciuni, Eu ii voi prelungi viata;
    – de fiecare data, cand va recita aceste rugaciuni, va primi indulgenta partiala;
    – poate fi sigur ca va fi alaturat, dupa moarte, corurilor ingeresti.
    Daca cineva va invata pe altii sa spuna aceste rugaciuni, bucuriile si meritele lui vor dura in vesnicie.
    In locul in care se spun aceste rugaciuni Dumnezeu este prezent cu harul Sau.”
    Aceste rugaciuni trebuiesc spuse cu multa evlavie, meditandu-le, fiind posibil a urma si Calea Crucii in acelasi timp.
    Pe cat este posibil, nu intrerupeti nicio zi, daca insa a intervenit un obstacol serios, harurile nu sunt pierdute, daca se implinesc cele 5480 de rugaciuni in timpul unui an, recuperand cat mai repede intreruperea.

    Prima rugaciune
    O Isuse, dulceata eterna a acelora care Te iubesc pe Tine, bucurie nemarginita care depaseste orice dorinta, vindecarea si speranta pacatosilor!
    Tu ai marturisit de a nu avea o bucurie mai mare, decat aceea de a petrece printre oameni. Cand s-a indeplinit ceasul oranduit de Tatal Ceresc, Ti-ai asumat, din prea marea-Ti iubire,
    natura noastra umana. Adu-Ti aminte de toate suferintele pe care Le-ai indurat din momentul Conceperii Tale, si mai ales in timpul Patimii Tale Sfinte, precum a fost hotarat de planul divin inca de la inceputul timpurilor.
    Adu-Ti aminte, Doamne Isuse, cum, in timpul Cinei Celei de Taina, dupa ce le-ai spalat picioarele ucenicilor, le-ai oferit ca hrana Sfantul Tau Trup si Pretiosul Tau Sange, si consolandu-i cu blandete, le-ai marturisit viitoarea Ta Patima.
    Aminteste-ti de tristetea si amaraciunea pe care le-ai simtit, cand ai marturisit zicand: „Sufletul meu e intristat pana la moarte”.
    Adu-Ti aminte de frica si chinurile suferite de delicatul Tau Trup inainte de rastignire, cand, dupa ce Te-ai rugat de trei ori transpirand sudori de Sange, ai fost tradat de apostolul Tau Iuda, ai fost prins de poporul ales, acuzat de martori mincinosi, condamnat pe nedrept de trei judecatori in sfantul timp al Pastelor Iudeilor.
    Aminteste-ti ca ai fost jefuit de hainele Tale si imbracat in haine de batjocura, ai fost legat la ochi, in timp ce te bateau cu pumnii, ai fost legat de un stalp si crunt biciuit, ai fost incoronat cu spini tinand o trestie in mana si ai fost batjocorit in nenumarate alte feluri.
    In amintirea tuturor acestor chinuri pe care le-ai suportat inainte de patimirea Ta pe Cruce, daruieste-mi, Doamne, inainte de moarte, o cainta adevarata, o spovada sincera, o ispasire vrednica si iertarea tuturor pacatelor mele. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a doua
    O Isuse, adevarata libertate a ingerilor, Paradis de delicii! Adu-Ti aminte de groaza si tristetea suferita atunci, cand toti dusmanii Tai s-au aruncat asupra Ta ca niste lei turbati, Te-au batut cu pumnii si Te-au scuipat in fata.
    in amintirea acestor chinuri si cuvinte jignitoare, Te implor, Salvatorul meu, sa ma eliberezi de toti dusmanii mei vazuti si nevazuti. Ia-ma sub ocrotirea Ta, ca sa ajung la mantuirea cea vesnica. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a treia
    O Isuse, Creatorul Cerului si al pamantului, Tu care sustii intregul Univers cu puterea Ta! Adu-ti aminte de amarnicele chinuri pe care le-ai suferit, cand calaii cruzi au tintuit cu cuie ascutite Sfintele Tale maini si delicatele Tale picioare, pe lemnul Crucii. Dand frau liber maniei lor si nefiind multumiti de durerile pe care Ti le-au cauzat, Ti-au intins membrele in lungul si-n latul Crucii, smulgandu-le din incheieturi.
    in amintirea acestor suferinte, Te implor Isuse, sa-mi daruiesti adevarata frica de Dumnezeu si darul de a Te iubi cu ardoare. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a patra
    O, Isuse, Tamaduitorule ceresc inaltat pe Cruce pentru a vindeca ranile noastre cu ranile Tale! Adu-Ti aminte de durerile pe care le-ai suferit in toate madularele Tale ranite si sfasiate astfel, ca nici una din membrele Tale nu a ramas la locul sau. Nici o durere nu se aseamana cu a Ta!
    Din crestetul capului si pana in talpile picioarelor, nici o parte a Trupului Tau nu a scapat nevatamata. Si totusi, trecand cu vederea aceste suferinte cumplite, Tu nu ai incetat nici un moment sa te rogi pentru dusmanii Tai, zicand: „Tata, iarta-i ca nu stiu ce fac!”.
    In marea Ta indurarea, ingaduie ca amarele Tale chinuri sa trezeasca in mine o cainta perfecta si iertarea tuturor pacatelor mele. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a cincea
    O, Isuse, oglinda splendorii vesnice! Adu-Ti aminte de tristetea care Te-a cuprins si de lacrimile pe care Le-ai varsat vazand, in lumina Dumnezeirii Tale, pe de o parte, viitorul fericit al celor salvati prin meritele Patimii Tale, si in acelasi timp, marea multime a celor ce se vor pierde datorita nelegiuirilor si pacatelor comise.
    increzandu-ma in indurarea si marea Ta compasiune pentru neamul omenesc, si, impins de bunatatea care ai aratat-o talharului pe cruce atunci, cand I-ai spus: „Astazi vei fi cu Mine in Rai!”, te implor, o dulce Isuse, sa-mi arati si mie indurare in ceasul mortii mele. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a sasea
    O, Isuse, Rege milostiv si mult dorit de sufletul omenesc! Adu-Ti aminte de marea durere care Te-a cuprins atunci, cand, parasit de toti prietenii Tai, atarnai pe Cruce dezbracat si rusinat. Nu ai gasit nici o mangaiere in afara de iubita Ta Mama, care in amaraciunea sufletului sau iti statea aproape in sfanta fidelitate. Tu ai incredintat-o Apostolului Tau preaiubit, si i l-ai dat pe el de fiu in locul Tau spunand: „Femeie, iata fiul tau!” iar Apostolului: „Iata, Mama ta!”
    Pentru sabia durerii care a strapuns inima de mama a Mariei, eu Te rog sa imi fii alaturi in toate incercarile mele sufletesti si trupesti, si mai ales in ceasul mortii mele. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a saptea
    O, Isuse, Izvor al indurarii nemarginite! Dintr-o adanca dorinta, dupa mantuirea neamului omenesc, Tu ai exclamat pe Cruce: „Mi-e sete!”.
    Aprinde in inima mea focul iubirii Tale, o, Mantuitorule, ca sa tind la perfectiune in toate operele mele si stinge in mine toate poftele simturilor si toata setea de desfatare. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a opta
    O, Isuse, dulceata inimilor noastre! Prin amaraciunea otetului cu fiere pe care l-ai gustat pe Cruce din iubire pentru noi, da-mi harul de a primi cu vrednicie Trupul si Sangele Tau in timpul pelerinajului meu teren si, mai ales, in ceasul mortii mele, spre tamaduirea si consolarea sufletului meu. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a noua
    O, Isuse, virtute regala si bucuria sufletului! Adu-Ti aminte de durerea pe care ai simtit-o atunci, cand apropiindu-se cumplita Ta moarte, ai fost insultat si ofensat de poporul ales. Simtindu-Te parasit pana si de Tatal Tau Ceresc, ai strigat cu glas puternic: „Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, de ce M-ai parasit?”.
    Prin aceasta parasire a Ta, Te implor Mantuitorule, sa nu ma abandonezi in teroarea si in durerile din ceasul mortii mele. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a zecea
    O, Isuse, inceputul si sfarsitul tuturor lucrurilor, viata si virtute! Adu-Ti aminte de marea suferintelor in care ai fost cufundat, din crestetul capului pana in talpile picioarelor.
    Prin aceste teribile torturi la care ai fost supus, invata-ma, o, Isuse, sa aleg intotdeauna calea larga si usoara a poruncilor Tale, care ma va conduce la mantuire. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a unsprezecea
    O, Isuse, abis profund de indurare! Pentru ranile Tale adanci pana la maduva oaselor, Te implor, eu, mizerabil pacatos, sa ma scoti din multimea pacatelor mele si sa ma ascunzi in Sfintele Tale rani, pana va trece mania Ta, ca sa nu fiu gasit de Dreptatea Divina si pedepsit. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a doisprezecea
    O, Isuse, oglinda a dreptatii, semn al unitatii si legatura de iubire! Adu-Ti aminte de marele numar de rani care Ti-au acoperit tot Trupul si l-au inrosit cu Sangele Tau Preasfant. O mare si imensa durere Ti-a acoperit tot Corpul Tau Preacurat. Ce ai fi putut sa faci pentru noi mai mult decat ai facut?
    Te implor, o, Mantuitorule, sa imprimi, cu pretiosul Tau Sange, Sfintele Tale rani in inima mea, ca eu sa pot citi intotdeauna durerea si iubirea Ta. Fie ca amintirea Patimii Tale si rodul suferintei Tale sa fie reinnoite in sufletul meu. Dragostea Ta sa creasca in mine, pana la sfarsitul vietii mele pamantesti, cand voi sta in fata Ta, o, dulce Isuse, comoara a tot ce e bun si datator de bucurie. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a treisprezecea
    O, Isuse, Putere nemarginita, Rege nemuritor si invincibil! Adu-Ti aminte de durerea care Te-a cuprins cand Te-au parasit cu desavarsire toate puterile trupesti si sufletesti, cand aplecandu-Ti capul ai spus: „S-a savarsit!”.
    Pentru aceasta cumplita spaima de moarte, eu te implor, Doamne Isuse, sa te induri de mine in ultima ora a vietii mele, cand sufletul meu va fi inspaimantat si inima mea se va afla in intuneric. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a paisprezecea
    O, Isuse, Fiul unic al Tatalui, Chipul si asemanarea intelepciunii Sale! Adu-Ti aminte de duioasa si umila Ta daruire, atunci cand ai strigat: „Tata, in mainile Tale incredintez Sufletul Meu!”. Apoi, cu Trupul sfasiat si cu Inima zdrobita pentru mantuirea noastra, Tu Ti-ai dat Sufletul.
    O, Rege al sfintilor! Fie ca moartea Ta pretioasa sa ma intareasca in lupta impotriva satanei, a lumii si a carnii. Fa sa mor pentru lume si sa traiesc numai pentru Tine.
    Primeste, Te rog, sufletul meu atunci, cand, in clipa mortii, se va intoarce la Casa Tatalui din exilul sau pamantesc. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciunea a cincisprezecea
    O, Isuse, vita adevarata si roditoare! Adu-Ti aminte de acea revarsarea deplina a Sangelui Preasfant, care a curs din Trupul Tau asemenea mustului din strugurele zdrobit. Din Coasta Ta deschisa de lance a curs Sange si Apa cu atata abundenta, incat nu a mai ramas nici o picatura in Corpul Tau atarnat pe Cruce; delicatul Tau Trup s-a uscat si maduva oaselor Tale a secat.
    Pentru aceste teribile suferinte si pentru varsarea Preasfantului Tau Sange, eu Te implor, o, dulce Isuse, sa-mi ranesti inima intr-atat, incat lacrimile de pocainta si de iubire sa-mi fie hrana zi si noapte. Converteste-ma la Tine astfel, incat inima mea sa-Ti fie vesnica locuinta, vorbele mele sa-Ti fie placute si sfarsitul vietii mele sa fie plin de speranta intalnirii cu Tine in Cer, unde sa Te pot lauda, impreuna cu sfintii Tai, pentru toata vesnicia. Amin.
    Tatal nostru…., Bucura-Te Marie…

    Rugaciune de incheiere
    Primeste Doamne Isuse aceasta rugaciune, cu aceeasi iubire imensa cu care ai suportat toate ranile de pe Sfantul Tau Trup. Indura-Te de mine si de toti cei impovarati de pacate. Daruieste tuturor sufletelor credincioase, atat celor din viata, cat si celor adormite, iertarea tuturor greselilor si viata cea vesnica. Amin.

  98. anca zice:

    te pup si te imbratisez cu drag :*…sa fi tare si sa nu iti p[ierzi credinta…daca vrei sa vb mai multe lasa-mi o adresa ceva de mail sau facebook…te pup :)

  99. larisa zice:

    Anca iti multumesc, Domnul sa fie cu tine si ma bucur ca ma ajuta sa-mi fac prieteni noi cu credinta ca si mine. Aici este facebook-ul meu link https://www.facebook.com/larisa4u Larisa Alina si mail-ul meu este alinaperescu@hotmail.it
    Asa putem sa ne impartasim durerile, sa ne ajutam cu ni rugaciuni si sa vb despre Dumnezeu. Amin

  100. Constanta zice:

    si pe mine ma ajutat RUGACIUNEA SFINTEI MARTA din prima sau a doua saptamana.
    Rugativa si va va ajuta, sincer.

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostrum si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.

    Amin!

  101. anca zice:

    imi pare atat de rau ca nu pot spune acelasi lucru :(…..poate nu a fost sa fie sa mi se indeplineasca dorinta

  102. mirela zice:

    Si eu am facut novena Sfintei Marta acum 3 luni pentru impacarea cu iubitul meu, dar nu a fost sa fie sa ne impacam. Dupa aproape 8 luni de zile de se parare sentimentele mele fata de el au ramas la fel de puternice. Cred ca nu trebuie sa ne pierdem speranta, sa ne rugam in continuare la toti Sfintii si Maica Domnului. Doamne ajuta!

  103. anca zice:

    eu mi-am perdut speranta :(

  104. Marilena zice:

    Multumesc celor care au postat aceasta novena la putin timp dupa ce am terminat de citit am intalnit un om extraordinar.

    Sfanta Marta iti multumesc!!!

  105. adi zice:

    si rugaciunea sfintilor arhangheli Mihail , Rafael si Gavriil, este de ajutor

  106. victoria zice:

    Am inceput si eu rugaciunea catre sfanta marta, si rugaciunea catre maica domnului pt indeplinirea dorintelor .RUGACIUNEA CATRE MAICA DOMNULUI SE SPUNE DE 10 ORI,SE VA SPUNE TIMP DE 9 MARTI CU O LUMANARE SFINTITA APRINSA sfanta marie,ma indreptez plina de increder catre tine,ceranduti ajutor cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.sper a-ti arata recunostinta mea iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta. RUGACIUNE.te rog cu cu umilinta sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele,In numele negraitei rugaciuni si bucuri cate tia cuprins inima cand ai oferit adapost mantuitorului lumi in casa ta din betania,te implor roagate pt mine si familia mea ca sa-l pastram pe dumnrzeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum.<se spune dorinta<,te implor.ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale,se spune tatal nostru,si bucurate maria, rinta. RUGACIUNEA SF MARTA, sfanta marta ma indrept catre tine plina de incredere,ceranduti ajutorul.cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.spre a ti arata recunostinta mea iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune,Te rog cu umilinta sa mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele. In numele negraitei bucuri care ti-au cuprins inima cand i-ai oferit adapost mantuitorului lumi in casa ta din betania,te implor,roagate pt mine si familia mea ca sa-l pastram pe dumnezeu in inimi astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre mai ales in durerea care ma copleseste acum<se spune dorinta< te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale. tatal nostru si nascatoarea de dumnezeu.de trei ori Sfanta marta roagate pt mine si familia mea amin,

  107. ioana zice:

    Buna seara , dac nu am lumanare sfintita se poate indeplini dorina? Nu stiu unde pot gasi.Multumesc

  108. farcas ana zice:

    „Maica Iubita, Sf Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe
    Viata noastra e a ta , fereste-ne de tot raul
    Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    Nu ne abandona!
    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost luata da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    Elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
    Iti multumim Fecioara din Juquila pentru toate favorurile primite. Amen!”

    Apoi de 9 ori se spune ” Bucura-te Marie”
    „Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine
    Binecuvantata esti tu intre femei
    Si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus
    Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu
    Roaga-te pentru noi pacatosii
    Acum si in ceasul mortii noastre. Amen!”

    Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rand, aprinzand o lumanare alba. In a 9-a zi publica rugaciunea sa fie de folos si altora. Pune 3 dorinte – una de bani si 2 imposibile – ele se vor implini chiar daca nu-ti vine sa crezi. Sa va fie de ajutor !

  109. Adina zice:

    Am citit rugaciunea Sf Marta timp de 9 Marti cu foarte mare credinta. Dorinta mea a fost una imposibila. Exact in ultima marti dorinta mea s-a indeplinit. Era atat de imposibila dorinta incat imi voi aminti de Sf Marta si acea perioada toata viata

  110. ioana zice:

    Dorinta mea nu este una imposibila deloc , dar nu s-a indeplinit , mi-am pierdut orice speranta ,cred ca ar trebui sa ma resemnez

  111. Andreea zice:

    Eu am spus aceasta rugaciune aproape 9 luni la rand, in fiecare marti si dorinta mi s-a implinit.Inainte de a spune rugaciunea, am luat o foaie de hartie si am scris cum vreau sa fie viitorul meu sot (calitati fizice, morale, cum sa fie relatia noastra, etc)…asa cum am visat eu. Cand ajungeam la partea cu dorinta, citeam de pe foaie. Credeti-ma ca este foarte puternica si astazi am sotul pe care mi l-am dorit, relatia pe care am visat-o si chiar mai mult decat am crezut. Aveti credinta si rugati-va, Domnul sa va ajute!

    Andreea

  112. Alexandra zice:

    Am avut o relatie de 5 ani si jumatate si acum ne am despartit are pe altcineva si nu reusesc sa i despart nu ma mai suporta, chiar cred ca ma uraste de astazi am inceput si eu rugaciunea la sf marta, daca cunoasteti ceva mai puternic si sigur va rog din suflet spuneti mi, nu pot sa mananc am slabit 10 kg si nu pot sa dorm. contact alexandra negomireanu pe facebook

  113. adina zice:

    Doamne ajuta!

  114. Julyas zice:

    Buna ziua,
    Am citit si eu recent rugaciune Sf. Marta, si cred ca m-a ajutat. Am citit-o si in alte zile decat cea de marti si chiar fara o lumanare aprinsa. Cererea s-a indeplinit prin mila Domnului. De mare ajutor mi-au fost si rugaciunile catre Maica Domnului, Sf. Efrem cel Nou, Sf. Serafim de Sarov. Marit este Dumnezeu intru sfintii sai.
    Doamne ajuta!

  115. Julyas zice:

    Rugaciunile catre Sf Marta si Sf. Rita sunt grabnic ajutatoare in orice necaz daca sunt citite cu credinta spre slava lui Dumnezeu.

  116. ioana zice:

    \Cum adica nu ar fi pt mine ? Daca ma rog sa mi se indeplineasca dorinta, pt dorinta asta ma rog nu pt altceva sau altcineva.Oricum m-am convins ca rugaciunea asta este o mare prostie, nu indeplineste nimic , si ar trebui sa imi dea acel lucru , persoana din moment ce am inceput cu el o chestie si a ramas neterminata.Prin asta ma conving ca nu exista Dumnezeu iar rugaciunea asta e o mare idiotenie

  117. Cristina Maria zice:

    Am citit aceasta rugaciune timp de 9 saptamani. Sfanta Marta m-a ajutat.
    Ii multumesc din suflet!
    Slava Sfintei Marta!

  118. maria zice:

    Credeti in Dumnezeu si in puterea lui !
    eu am avut o mare problema in viata de Familie ,eram pe punctul de a ne desparti
    Am inceput sa citesc rugaciunea Sfintei Marta cu lacrimi in ochi iar in cea dea treia saptamana de marti rugaciunea s a implinit…
    ii multumesc Sfintei Marta si lui Dumnezeu !

  119. Moise Elena Cristina zice:

    Iti multumesc ca mi-ai ascultat rugaciunile si m-ai ajutat sa ma impac cu iubitul meu

  120. oana zice:

    La mine din contra rugaciunea asta l-a indepartat de mine , in loc sa il aduca inapoi . Am atatea luni de cand ma rog dar degeaba. Din cate stiu aceasta rugaciune este catolica iar eu sunt ortodoxa , cred ca asta este motivul pt care nu m-a ajutat deloc. Voi ce credeti.Are vreo relevanta religia? Eu cred ca da , nu stiu

  121. oana zice:

    Cum v-a ajutat pe voi si pe mine nu? Toate v-ati impacat cu fostii iubitt numai eu nu

  122. Cum sa te ajute dacă acel băiat nu e soarta ta poate este destinul altcuiva sau poate nu este demn sa te aibă și dumnezeu are altceva mai bun pentru tine

  123. eu zice:

    Lol, mai intai citeste cu atentie ceea ce am scris si abia apoi comenteaza!!!!!

  124. i zice:

    O mare pacaleala , parca l-am indepartat decat sa il apropie,nu exist animic din toate astea

  125. Roxana zice:

    Eu m-am rugat si mie una, mi s-au indeplinit toate. E o rugaciune care merita spuse, aveti credinta si sigur va va ajuta.

  126. Daniela zice:

    RUGACIUNE CATRE SFANTA MARTA

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerindu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Sper a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta di Betania.Te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum(aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zacea la picioarele tale.

    Tatal nostru si Nascatoarea(de 3 ori)

    Sfanta MARTA roaga-te pentru mine si famila mea.

  127. roxana zice:

    am facut rugaciunea sfintei marta in repetate randuri cerand sanatate,rezolvare in probleme de sanatate,ajutor in problemele legate de farmecele care mi s-au facut si rezolvarea problemelor de sanatate survenite in urma acestora,loc de munca pentru tata.ieri spre exemplu am facut cum a zis o doamna mai sus de trei ori rugaciunea cu o lumanare aprinsa si azi dimineata mi s a rezolvat cerinta-in sanatate ,am cunoscut indeplinirea cerintei si de aceasta data .este foarte grabnic ajutatoare aceasta Sfanta si novena ,am facut odata si 9 zile consecutiv si am primit indeplinirea dorintei.
    RUGACIUNE CATRE SFANTA MARTA

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerindu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Sper a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta di Betania.Te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum(aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zacea la picioarele tale.

    Tatal nostru si Nascatoarea(de 3 ori)

    Sfanta MARTA roaga-te pentru mine si famila mea.

  128. RDF zice:

    Rugati-va cu incredere la Sfanta Marta ca e buna, milostiva dar cititi si ceea ce a scris Parintele Arsenie Boca despre rugaciune, e util si ne invata cum sa ne rugam http://www.nistea.com/boca-despre_rugaciune.htm

  129. ralx zice:

    1. Dumnezeu implineste dupa randuiala stiuta de El, pentru binele fiecaruia. Important este sa nu deznadajduim fiindca exista un plan pentru noi toti. Si eu am tinut novena Sf Marta si am simtit ajutorul cand am avut nevoie.

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.
    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    1 Tatal nostru
    3 Nascatoarea
    Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, bucură-te ceea ce eşti plină de dar, Marie, Domnul este cu tine, Binecuvântată eşti tu între femei si binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus. Sfântă Maria, Mama lui Dumnezeu, Roagă -te pentru noi păcătoşii acum şi în ora morţii noastre.Amin.
    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.
    Amin!

  130. Radu Alx zice:

    1. Dumnezeu implineste dupa randuiala stiuta de El, pentru binele fiecaruia. Important este sa nu deznadajduim fiindca exista un plan pentru noi toti. Si eu am tinut novena Sf Marta si am simtit ajutorul cand am avut nevoie.

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.
    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.
    1 Tatal nostru
    3 Nascatoarea
    Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, bucură-te ceea ce eşti plină de dar, Marie, Domnul este cu tine, Binecuvântată eşti tu între femei si binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus. Sfântă Maria, Mama lui Dumnezeu, Roagă -te pentru noi păcătoşii acum şi în ora morţii noastre.Amin.
    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.
    Amin!

  131. CRISTINUTA zice:

    Eu anul trecut am citit 7 marti rugaciunea nu am reusit pina la sfirsit si am intilnit un baiat dar eu ea.m zis sa plece din viata mea asa a facut .De curind am inceput novena si tot acest baiat ma sunat si a zis ca ii dor si vrea sa ne intilnim , oare el imi va fi sortit pentru mine ? Nustiu ce sa mai cred am avut numai relatii de scurta durata parca imi este vrajit

  132. Adriana zice:

    Am inceput de curand sa spun si eu rugaciunea catre Sfanta Marta.

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostrum si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.Amin!

  133. Adriana zice:

    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostrum si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.Amin!

  134. sandi zice:

  135. Lena zice:

    Sfinta Marta ma indrept catre tine plina de incredere cerindu.ti ajutor .Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cind mi.e greu .Spre a.ti arata recunostiinta mea iti fagaduesc sa fac cunoscuta si altor aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele.In numele negratiei bucurii care ti.a cuprins inima cind i.ai oferit adapost Mintuitorului lumii in casa ta din Betania , te implor roaga.te pentru noi si familia mea ca sa.l pastram pe Dumnezeu in inimi astfel incit sa ne invrednici a primi ajutor in nevoile noastre , mai ales in durerea care ma copleseste acum ( o dorinta se spune ) .Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta infringe orice greutate precum ai infrint balaurul care zace la picioarele tale. Se spune tatal nostru 1 o singura data de 3 ori Bucura.te Marie cea plina de har Domnul este cu tine Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul trupului tau Isus Sfinta Marie Maica lui Dumnezeu roaga.te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre Amin Sfinta Marta roaga.te pentru mine si familia mea Se spune 9 zile de marti si pe timp ce se recita se aprinde o luminare alba sfintita

  136. Irina zice:

    Si pe mine m-a ajutat Sfanta Marta in rezolvarea unor probleme, de aceea postez aici rugaciunea de mai jos.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostru si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.Amin!

  137. Irina zice:

    Pentru ca si pe mine m-a ajutat Sfanta Marta, postez si eu rugaciunea inchinata acestei sfinte, care se spune timp de noua zile de marti la rand.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostru si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.Amin!

  138. Octavia zice:

    Trebuie ținut post sau nu, când citești rugaciunea sf. Marta…

  139. Ana zice:

    Vreau sa ii multumesc Sf Marta pentru miracolul pe care l a savarsit.Eu am credinta in sfinti.Sf Marta m ajutat cu postul pe care il am acum.M am rugat pentru ca ea sa imi poata inlesni obtinerea acestui post si ii multumesc pentru asta!

  140. Ana zice:

    Multumesc Sfânta Marta pentru ajutorul dat, de fiecare data când te-am chemat în ajutor m-ai ajutat și îți mulțumesc.
    Mai jos rugăciunea care se citește în 9 marți, eu personal am tinut-o 9 marți și în cadrul celor 9 săptămâni o citeam și 9 zile:
    Sfânta Marta, ma îndrept către tine plin(ă)de incredere, cerandu-ti ajutor.Cred cu tărie ca ma vei ajuta și ma vei sprijini când mi-e greu.Spre a-ti arata recunostinta mea îți fagaduiesc sa fac și altora cunoscuta aceasta rugăciune.Te rog cu umilință sa îmi aduci alinare în suferințele și dorințele mele.
    În numele negrăitei bucurii care ti-a cuprins inima când i-ai oferit ajutor Mântuitorul lumii în casa ta din Betania, te implor roaga-te pentru mine și familia mea ca să îl păstrăm pe Dumnezeu în inimii,astfel încât sa ne învrednicit sa primim ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care ma copleșește acum( se spune dorința……).
    Te implor ajutătoare celor aflați în suferinta,infringe orice greutate precum ai înfrânt balaurul care zace la picioarele tale.
    1 Tatăl Nostru,1 Bucuratea Marie,1 Mărire Tatălui.
    Sfânta Marta roaga-te pentru noi(de 3 ori).

  141. ai sf Marta in pastrare vesnic toate actele noastre eu parinti 1900-vesnic.,trecute prezente si viitoare avem semne maini chip par ochi vorba mers miros vesmant culoare de la sf Marta eu parintii 1900-vesnic.

Lasă un comentariu