Conferinţă de presă: “SILGARD”, UN VACCIN CONTROVERSAT

gardasil_first_dose

Preluat de pe Blogul lui Rafael Udriste

În loc să rezolve criza asistenţei medicale din România, Ministerul Sănătăţii promovează o campanie de vaccinare a fetelor de 11-12 ani cu Silgard (Gardasil în variantă americană), vaccin destinat prevenirii cancerului de col produs de virusul papilomatos uman (HPV).


Punerea pe acelaşi plan a vaccinurilor care previn bolile copilăriei cu un vaccin ce se presupune că ar preveni o boală care apare doar după începerea vieţii sexuale (mai ales în condiţii de libertinaj), denotă o grabă nejustificată, de neînţeles pentru cei preocupaţi cu adevărat de soarta copiilor noştri, cu atât mai mult cu cât nu au fost comunicate şi informaţiile privitoare la efectele nocive.


De aceea, Asociaţia „Christiana”, Asociaţia „Pro Vita”, Asociaţia „Sfintii Martiri Brancoveni” şi Asociaţia „Rost”” organizează marţi, 25 noiembrie, la ora 17, la biserica Sfânta Treime din incinta Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii „Grigore Alexandrescu”, bd. Iancu de Hunedoara 30-32, o conferinţă de presă a prof. univ. dr. Pavel Chirilă cu privire la efectele controversate ale vaccinului „Silgard”.

Persoane de contact:
Andreea Băndoiu, tel. 0788.436.195
Rafael Udrişte, tel. 0748.034.951

Acest articol a fost publicat în Diverse. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Conferinţă de presă: “SILGARD”, UN VACCIN CONTROVERSAT

  1. myhenry zice:

    Interesant blogul… Tine`o tot asa si multa bafta! ;)

  2. raluca zice:

    a fost cineva la aceasta conferinta? poate ne povesteste si noua…

  3. ana zice:

    sunt de acord ca totul este o inconstienta si o inducere in eroare a ceea ce ar trebui cu adevarat sa preocupe pe cei care ne reprezinta tara,si anume protectia si siguranta prin stabilitate, responsabilitate si competenta.
    sper sa se gaseasca cat mai multe persoane care sa emita un protesc clar si vizibil la tot genocidul care este si la toate atacurile asupra poporului care suntem,la sanatatea noastra,la credinta noastra si principiile de romani,la tot ceea ce ne reprezinta.

Lasă un comentariu