Revista statistica: Legatura dintre avort si cancerul mamar va afecta industria asigurarilor

REVISTA de statistica din Marea Britanie a publicat un articol in care afirma ca legatura dintre avort si cancerul mamar va duce la o “epidemie”. The Actuary, un nume respectat in domeniu, citata de reteaua LifeNews.com, afirma ca Anglia si Tara Galilor vor inregistra o crestere a numarului femeilor afectate de aceasta boala mortala.

Articolul discuta impactul pe care il va avea aceasta legatura asupra asigurarilor de viata si sanatate si asupra industriei sanatatii pana in anul 2029.

 

The Actuary face referire la concluziile unui studiu realizat de statisticianul Patrick Carroll, care a lansat de curand un studiu evidentiind ca avortul este cel mai important factor in predictibilitatea incidentei cancerului mamar la femei.

 

Carroll, care si-a publicat previziunile asupra ratei cancerului mamar, luna trecuta, in Journal of American Physicians and Surgeons, a prevazut o crestere considerabila, cu pana la 50,9%, a ratei cancerului mamar in Anglia si Tara Galilor pana in 2029.

 

Publicatia de specialitate mai atrage atentia asupra faptului ca legatura dintre avort si cancerul mamar poate duce la cresterea numarului cererilor de despagubiri si al litigiilor si apreciaza ca cei implicati in activitatile de planificare familiala si asigurari vor trebui sa dea atentie acestui fenomen.

 

Karen Malec, presedintele Coalition on Abortion/Breast Cancer, a afirmat pentru LifeNews.com ca aceasta legatura este “o epidemie” si “ va fi costisitoare pentru industria asigurarilor si beneficiari.”

 

Malec a mai afirmat ca “pacientii bolnavi de cancer vor suferi din cauza comportamentului necorespunzator al celor implicati in strangerea de fonduri pentru tratarea acestei suferinte”. “Strangerea de fonduri pentru [tratarea] cancerului mamar pare a fi foarte profitabila pentru American Cancer Society si alte institutii de profil, care continua sa induca in eroare femeile, cu buna stiinta, negand legatura care exista intre avort si cancerul mamar”, a mai spus presedintele Coalition on Abortion/Breast Cancer.

 

Malec invinuieste aceste grupari ca dezinformeaza femeile, spunandu-le ca nu exista legatura intre cancerul mamar si avort sau negand efectul protectiv pe care il poate avea o sarcina dusa la termen. (Altermedia)

Acest articol a fost publicat în Avort. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s